Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (14. daļa)

Auns Viņi ir impulsīvi – var rīkoties mirkļa iespaidā, nedomājot līdzi, kādēļ viņi vispār kaut ko dara. Ilgi atceras slikto, būs vienmēr gatavi to pieminēt, lai “iebāztu” pāridarītājam to acīs.

Vērsis Viņš var būt arī viens – viņam ne vienmēr ir nepieciešams partneris, kurš būtu ar viņu. Vērsis labāk pagaidīs līdz satiks īsto, nevis uzsāks attiecības ar pirmo, kas pagadās.

Dvīņi Viņš ir profesionālis savu patieso emociju noslēpšanā. Viņš sevi kādam spēj pasniegt tādu, kāds viņš vēlas tikt redzēs šī konkrētā cilvēka acīs.

Vēzis Viņam ir svarīga drošības sajūta. Ja attiecībās ar kādu viņš to nejūt, tad tām nav lemts ilgs mūžs. Tik pat svarīga ir arī uzmanība un mīlestība –  bez šī lietām attiecībām ar Vēzi nav jēgas.

Lauva Viņām parasti ir labs garastāvoklis, tāpēc, ja kādam izdodas to sabojāt – negaidiet labu attieksmi!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 13. daļa

Jaunava Nezin kāpēc, bet Jaunavas visai bieži saskaras ar konkrētiem idiotiem. Parasti nespēj izvēlēties starp šīm divām opcijām – kārtīgi iekraut pa seju vai nepateikt neko.

Svari Ja esi nesen izšķīries, tad Svari pret tevi noteikti izturētos labāk nekā tavs bijušais partneris, jo viņi attiecībās ir vieni no labākajiem – teju radīti tām.

Skorpions Viņš dara, ko pats grib, un neuzskata par nepieciešamu skaidrot savu rīcību apkārtējiem.

Strēlnieks Cenšanās viņu padarīt greizsirdīgu ir veltīga – viņam nav laika tādām muļķībām.

Mežāzis Viņam būtu jāiemācās vairāk fokusēties un domāt par savām interesēm, nevis citu – bieži vien tiek izmantoti citu savtīgajiem nolūkiem.

Ūdensvīrs Ja kaut ko dara – tad paša iniciatīvas vadīts, nevis citu mudināts. Viņš ir neatkarīgs un patstāvīgs.

Zivis Ja tev ir raksturīga ātra padošanās, tad tu neesi piemērots Zivīm. Viņiem patīk cilvēki, kas sevis un savu tuvinieku dēļ gatavs darīt ļoti daudz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru