Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (15. daļa)

Auns Viņš no absolūta miera stāvokļa var sekundes laikā kļūt izteikti dusmīgs. Bet tikpat ātri viņa dusmas mēdz arī pāriet.

Vērsis Kad viņš pats aiztiek kāda cita mantas, tad tas ir nieks, taču, viņa mantām bez atļaujas labāk nepieskarties. Necieš, kad kāds lien arī viņa telefonā, datorā un citur.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 12. daļa

Dvīņi Visam vairāk pieiet ar prātu nekā ar sirdi. Pēc dabas ir izvēlīgi, nepieciešams ilgs laiks lēmumu pieņemšanai, jo parasti visu cenšas izvērtēt, pirms pieņem galējo lēmumu.

Vēzis Reizēm var runāt pārāk skaļi, pat ja tas cilvēks ir viņam tieši blakus. Vēži pārāk ātri pieķeras cilvēkiem, un bieži vien no tā cieš.

Lauva Kad Lauva ieiet veikalā, tas gandrīz nekad nebeidzas ar nodomāto lietu nopirkšanu. Viņš reizēm mēdz aizrauties un nopirkt arī to, ko it kā nevajag.

Jaunava Viņš pat mīl būt sev noteicējs un necieš, kad kāds grib kontrolēt vai ietekmēt viņa dzīvi. Jaunava ir pārāk neatkarīga būtne, lai kaut kam pakļautos.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 13. daļa

Svari Viņi savas sāpes parasti nemēdz izrādīt. Ārēji varētu likties, ka viņam ir vienalga, taču patiesībā viņš var justies drausmīgi slikti.

Skorpions Apkārtējiem šie cilvēki var šķist arī bezkaunīgi, jo viņi prot panākt kāroto vairāk ar savu runāšanu nekā darīšanu.

Strēlnieks  Parasti atdod sevi visu! Attiecībām cenšas veltīt ļoti daudz laika un uzmanības! Reizēm ir pārāk skarbs pret sevi tad, kad to nevajadzētu.

Mežāzis Kad aizvērsies vienas durvis un citas neatvērsies, tad viņš iekāps pa logu. Viņš vienmēr cenšas izmantot visas iespējas, bet, ja nesanāk, tad par to sevi ilgi šausta.

Ūdensvīrs Kad attiecības kļūst garlaicīgas un jau ir uz šķiršanās robežas, viņš savu laiku velti netērēs! Ja tev nepatīk ļoti atklāti cilvēki, kravā savas mantiņas un vācies no viņa redzesloka!

Zivis Viņu emocijas ir ļoti neparedzamas, velns zina, ko no šīm būtnēm var sagaidīt! Jau kopš tavas ienākšanas pa durvīm, viņš tevi jau ir nopētījis no matu galiņiem līdz pat pašiem papēžiem!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 14.daļa

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru