Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (17. daļa)

Auns Viņa impulsīvajai rīcībai ir izskaidrojums: Auns vadās pēc moto- Tagad vai nekad!

Vērsis Viņš kļūst slinks tajos gadījumos, kad ir jādara kas tāds, kas viņam nepatīk. Ierobežojumi un noteikumi arī nav viņa stiprā puse.

Dvīņi Pateicoties viņa divējādajai dabai, ir visai grūti paredzēt viņa rīcību, taču vēl grūtāk – viņa reakciju jebkurā situācijā.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops(15. daļa)

Vēzis Viņam būtu jāiemācās palaist vaļā tos cilvēkus, kuriem viņa dzīvē vairs nav vietas. Šķiršanās ir visai grūta padarīšana.

Lauva Viņš spēj piedot daudzas lietas, arī tajās situācijās, kad viņam ir nācies stipri vilties. Taču, ņemot vērā viņa lepnumu, ļaunu var turēt diezgan ilgi.

Jaunava Viņam nepatīk, kad partneris attiecībās nedara tik daudz, cik viņš. Tas attiecas arī uz karjeras un izglītības sfēru, kā arī laika veltīšanu attiecību izaugsmei.

Svari Jebkurā situācijā cenšas ievērot neitrālu pozīciju, nejaucoties tur, kur nevajag. Lielisks padomdevējs un plecs uz kura paraudāt.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 14.daļa

Skorpions Kad Skorpions tiek pievilts, viņš to ilgi atceras. Atriebības plāns var būt tik negaidīts, ka brīdī, kad liekas, ka viss ir kārtībā, viņš ņem un iedur dunci mugurā.

Strēlnieks Viņa apetīte pēc zināšanām un jaunu lietu atklāšanas nereti noved viņu pie jaunām iespējām, kuras viņš labprāt izmanto. Ne velti viņām ir liela pieredze dažādās jomās.

Mežāzis Kad tuvojas lielas izmaiņas, viņš visu cenšas izplānots soli pa solim, necieš, ja kaut kas nenotiek tā, kā plānots.

Ūdensvīrs Ir dienas, kad viņu izdabūt no gultas ir neiespējami, taču citas dienas viņam ir grūti likt nomierināties.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 16. daļa

Zivis Viņš zina, kā iepriecināt savus mīļos, tāpēc nekad neapšaubi viņa spēju citiem likt justies labi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru