Rakstura īpašību horoskops- noskaidro kāds tu esi pēc horoskopa (3. daļa)

1. daļu izlasi ŠEIT!

2. daļu lasi ŠEIT!

 

AUNS

Savu brīvo laiku nereti mēdz izšķiest neproduktīvām nodarbēm, taču viņš nekad to netērēs cilvēkiem, kas viņam neko nenozīmē, vai vēl ļaunāk – nepatīk!

VĒRSIS

Viņš ir strādīgs, tāpēc, darot grūtu darbu, parasti nesūdzas par grūtībām, jo tā, viņaprāt, ir vājuma pazīme. Vērsim nepatīk izskatīties nīkulīgam un vājam! Lieki piebilst, ka čīkstētājus viņš neieredz ne mata galā!

Ar DVĪŅIEM var runāt par visu, viņi nav aizspriedumaini un nebaidās izteikt savu viedokli. Ar viņu ir patīkami runāt, jo viņš tavu viedokli nenosodīs, bet gan uzklausīs!

VĒZIS

Tas ir tāds draugs, uz kuru var paļauties, viņš nekad nenodos. Viens no retajiem, kas ar tev būs līdzās ne tikai priekos, bet arī bēdās un grūtībās.

Pēdējā lieta, ko jūs vēlaties ieraudzīt, ir LAUVAS ļaunā puse!

JAUNAVA 

Šī būtne, būdama konstanti domājoša, reizēm domā pārāk daudz.. tik daudz, ka tā rezultātā rodas tikai liekas problēmas.

SVARIEM

Viņiem nepatīk attiecības, kurās otrs nezina, ko grib. Bez problēmām otru pasūtīs tālāk, ja neredzēs attiecībām nākotni!

SKORPIONS

Viņš domā daudz un dikti, raksturīgas arī mākslinieka pazīmes, piemēram, emocionalitāte. Parasti atšķiras no citiem, tāpēc daudzi viņu nesaprot.

STRĒLNIEKS

Viņš nekad nepadodas, jo viņam nepatīk izskatīties vājam citu acīs. Uz savu mērķi gatavs iet, lai arī kas!

MEŽĀZIS

Viņš ir lielisks padomdevējs, pateiks visu tieši un atklāti, pat bez sirdsapziņas pārmetumiem. Kāpēc tas ir labi? Vismaz viņš jums nemelos!

ŪDENSVĪRS

Nekomandējiet un nenorādiet, kāda rīcība būtu vispareizākā! Viņš necieš, kad kāds viņam kaut ko liek darīt, pat situācijās, kad tas pašam nāktu tikai par labu.

ZIVIS

Maigas un jaukas būtnes. Turklāt, ļoti acīgas! Pamana un atceras dažādas detaļas, pat ja par to neko nesaka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru