Rakstura īpašību horoskops – noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa (5. daļa)

1. daļu izlasi ŠEIT!

2. daļu lasi ŠEIT!

3. daļu lasi ŠEIT!

4. daļu lasi ŠEIT!

AUNAM ir apbrīnojami daudz enerģijas, viņš nevar nosēdēt mierīgs uz vietas, vienmēr meklē jaunus izaicinājumus un piedzīvojumus. Ja viņam kāds ir iepaticies, tad atbilde “NĒ” no viņa simpātijas netiks pieņemta, jo AUNS ir ļoti nepiekāpīgs!

Ja VĒRSI interesē kāda konkrēta persona, viņš centīsies atrast pēc iespējas vairāk informācijas par viņu, un ievākto izanalizēt pēc iespējas smalkāk.

DVĪŅI ļoti ciena tos, kas ir gudri. Skaista seja ir laba lieta, kā arī augums, taču smadzenes ir svarīgākas par to! Turklāt, DVĪŅI ne vienmēr teiks tieši to, ko domā.

VĒŽI ir lieliski vecāki! Viņiem ļoti svarīga ir ģimene, kā arī tie ļoti mīl bērnus, un prot lieliski ar tiem apieties. Reizēm var likties vienaldzīgs,un ka domā tikai par sevi, taču tikai tuvākie viņu zina kā jauku un jūtīgu būtni ar labu sirdi.

Pirms LAUVA jaunās attiecībās zaudē prātu, viņš parasti pavēro, vai tur vispār kaut kas var sanākt un vai tas maz ir to vērts. Viņš uz apkārt notiekošo cenšas skatīties pozitīvi, jo zina, ka dzīve var piespēlēt vēl grūtākus uzdevumus par jau esošajiem.

Ja vēlies iekarot JAUNAVAS sirdi jau pirmajā randiņā, tad nekavē, neuzvedies dīvaini, neesi pārāk skaļš un liec viņam/i smieties, radot brīvu un nepiespiestu gaisotni!

SVARI nereti ir tik aizņemti, domājot par citu vēlmēm, ka aizmirst par savējām. Kaut arī ir neizlēmīgi, bet beigu beigās tāpat izvēlas pareizo variantu.

SKORPIONS ir mīlnieks,kuram patīk eksperimentēt. Viņš izmēģinās visu vismaz vienu reizi. Reizēm ir pārāk skarbs pret sevi tad, kad to nevajadzētu. Šai zīmei tiešām vajadzētu novērtēt lietas, kuras nevar izmainīt. Brīžiem ir pārāk nepacietīgs. Viņam jāiemācās saprast, ka labs nāk ar gaidīšanu!

STRĒLNIEKS Nesakiet Strēlniekam, ka jums ir taisnība un viņam nav! Viņam patīk dzirdēt to, ka arī viņa viedoklis ir pareizs, ilgojas pēc ilgtermiņa attiecībām, bet ja reiz tādās ticis, tas sāks argumentēt tikai, lai attiecības uzturētu “dzīvas”.

MEŽĀZIS ir patiesībā ir ļoti nepacietīgs, bet uz viņu vismaz var paļauties, neatkarīgi no situācijas! Viņš ir lielisks organizators, jo spēj strādāt pie vairākiem projektiem vienlaicīgi! Ja grib, tad var visu!

ŪDENSVĪRS Viņam patīk būt atvērtam un komunikablam, taču reizēm bail mainīties un palikt tādam, kādu to citi grib redzēt. Viņš necieš, ja kāds nenovērtē viņa atbalstu un palīdzību.

ZIVIS mīl komplimentus, bet parasti pamana, ja tie komplimenti nav patiesi. Viņi ir vērīgi, pārdomā un ievēro katru detaļu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru