Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (6. daļa)

1. daļu izlasi ŠEIT!

2. daļu lasi ŠEIT!

3. daļu lasi ŠEIT!

4. daļu lasi ŠEIT!

5. daļu lasi ŠEIT!

Auns. Viņš prot lieliski flirtēt, it īpaši šīs zīmes daiļais dzimums! Savos tīklos spēj iepīt gandrīz ikvienu. Auns citus prot pārliecināt un iedrošināt darīt lietas, kuras viņi iepriekš nav darījuši.

Vērsis. Kaut arī viņš ir neatkarīgs, tomēr justies piederīgam arī ir ļoti būtiski. Izteikti apņēmīgs, un par spīti visam, turpina virzīties mērķa virzienā !

Dvīņi. Viņiem problēmas nereti sagādā uzticēšanās, vēl jo vairāk, ja iepriekšējā pieredze ir izrādījusies neveiksmīga. Brīžos, kad tas ir nepieciešams, spēj sevi uztaisīt tik nevainīgu, baltu un pūkainu, ka no jebkuras nevēlamas situācijas ātri vien tiek sveikā cauri.

Vēzis. Nekad viņu nesteidzini! Viņš lietas nemēdz darīt steigā, bet gan mierīgi un prātīgi. Vēzim ir ļoti svarīgi justies piederīgam un saņem draudzības un mīlestības apliecinājumus regulāri.

Lauva. Viņš ir vienmēr gatavs rīkoties, neskaitot brīžus pēc maltītes, tad gan jāatpūšas. Parasti šķiet pieaugušāki nekā patiesībā ir. Zina kā uzvesties, lai atstātu labu iespaidu par sevi.

Jaunava. Tikai salauz viņa sirdi, un viņš tev nekad nepiedos, jo Jaunavas atceras visus pāri darījumus! Parasti atdod sevi visu! Attiecībām cenšas veltīt ļoti daudz laika un uzmanības! Reizēm ir pārāk skarbs pret sevi tad, kad to nevajadzētu.

Svari. Kad tas ir nepieciešams – prasmīgi tur mēli aiz zobiem. Klaču vecenes un veči? Nē, tikai ne Svari! Emocijas spēj novaldīt visai prasmīgi, pat ja iekšēji ir sajūta, ka tūlīt kaut kas eksplodēs!

Skorpions. Kad attiecības kļūst garlaicīgas un jau ir uz šķiršanās robežas, Skorpions savu laiku velti netērēs! Ja tev nepatīk ļoti atklāti cilvēki, kravā savas mantiņas un vācies no viņa redzesloka! Ja vēlies iegūt viņa sirdi, labāk esi atklāts un godīgs jau no sākta gala. Tu nekad negribēsi, lai viņš tevi pieķer melos!

Strēlnieks. Viņi ir tik intuitīvi, ka tas pat pārsteidz viņus pašus, bieži vien, vadoties pēc sajūtām, viņiem izdodas sasniegt savas ieceres! Tikai reizēm viņš sniegs un teiks tikai to, ko otrs var paciest, lai izvairītos no liekiem pārpratumiem.

Mežāzis. Dzīvo ļoti privātu dzīvi, ja vēlēsies kaut ko pastāstīt no tās, viņš to arī izdarīs, lieki no viņa mēģināt uzzināt kaut ko intīmu. Viņu nereāli tracina vienas lietas atkārtošana vairākas reizes.

Ūdensvīrs. Viņš savas emocijas kontrolē ļoti profesionāli, bet ir dienas, kad gribas kādam iesist pa seju! Viņa lielākā problēma nav viedokļa trūkums, bet gan tā paturēšana pie sevis, atsevišķos gadījumos. Viņš sevī iekļauj tik pozitīvas, daudziem apskaužamas rakstura iezīmes, tai pat laikā spējot būt nopietns.

Zivis. Viņu emocijas ir ļoti neparedzamas, velns zina, ko no šīm būtnēm var sagaidīt! Jau kopš tavas ienākšanas pa durvīm, viņš tevi jau ir nopētījis no matu galiņiem līdz pat pašiem papēžiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru