Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (7. daļa)

Auns Nekad nekautrēsies teikt patiesību, jo neredz pilnīgi nekādu jēgu meliem. Tie tikai tup uz sirdsapziņas. Auns ir viena liela, nepacietīga būtne. Viņam nepatīk gaidīt – visam ir jānotiek tagad un tūlīt!

Vērsis Vērsim raksturīga ir piekasīšanās, pārāk plaša un samākslota lietu uztvere. Viņam vajadzētu iemācīties uztver lietas daudz vieglāk. Vērsis ir strādīgs un ir spējīgs sasniegt ļoti daudz, ja grūtību priekšā nesāks nokārt degunu un padoties.

Dvīņi Bieži grib atgriezties pagātnē un pierādīt, ka ir spējīgi to mainīt. Viņiem patīk visu darīt pa savam prātam, pierunāt Dvīņus uz kaut ko tādu, ko viņš nevēlas, ir praktiski neiespējami. Viņiem ļoti svarīgi ir draugi, it īpaši tie, kuri tādi ir jau daudzus gadus.

Vēzis Kaut arī  izskatās pēc mierīgas būtnes, kuram noteikti viss, kas ir, tas krājas iekšā un nenāk laukā. Bet tā nav taisnība – kad viņam ir pietiekami sakrājies, tas viss var izsprāgt ar tādu blīkšķi, ka visi no viņa gribēs turēties pa gabalu.

Lauva  Ja tu parādīsi, ka novērtē viņu, Lauva būs gatavs uz visu tevis dēļ. Viņa dusmas parasti pāriet ļoti ātri, bet draugi to bieži izmanto, jo zina, ka nebūs nekādas sekas dažām vārdu apmaiņām. Dažkārt neredz to, kas ir acīmredzams, tādēļ bieži nākas vilties apkārtējos. Viņa pašpārliecinātība ļoti piesaista pretējo dzimumu.

Jaunava Gatavs upurēt sevi savu mīļo dēļ, tomēr dažkārt tā izpaužas kā ne pārāk laba īpašība, jo viņš mēdz aizmirst par sevi. Jaunavu ir ļoti viegli nokaitināt, tāpēc labāk paklusēt, kad nav nekā gudra, ko teikt.

Svari Izvēlīgs. Svariem visbiežāk nav svarīga kvantitāte, bet gan kvalitāte. Šis attiecas ne tikai uz dažādu leitu iegādi, bet arī uz draugu loku. Ir situācijas, kad Svari iesāk vairākus darbus reizē, paiet neilgs brīdis, tad viņiem tas apnīk un viņi padodas. Parasti tas ir saistīts ar to, ka viņu uzmanība ir ļoti viegli novēršama.

Skorpions  Viņš no ārpuses izskatās nepieejams, tomēr tā ir tikai maska. Būtībā aiz kaut kādas maskas tiek slēpta teju visa Skorpiona emociju gamma. Viņš nevēlas, lai tiktu apdraudētas viņa jūtas un emocijas, tāpēc ar visām varītēm cenšas tās noslēpt. Viņu nav pārāk viegli savaldzināt – nāksies pacīnieties. Viņš raud tikai vientulībā, kad neviens to neredz – dažkārt pat pārāk ļoti noslēdzas sevī.

Strēlnieks Viņu ļoti bieži māc šaubas par praktiski visu- Par izdarītajām izvēlēm, pateiktajiem vārdiem… Tomēr savu vājumu viņš cenšas neizrādīt, jo grib par sevi atstāt spēcīga un stabila cilvēka iespaidu. Viņi ir filozofētāji un vienmēr paplašina savas zināšanas, tādēļ ar Strēlnieku reti kad ir garlaicīgi.

Mežāzis Viņš vienmēr uzvar, un nekad nepārstās censties, lai uzvarētu. Ja arī Mežāzis nav uzvarējis, savā sirdī tas ir noticis, jo apzinās savu vērtību un spējas. Viņam pieder svarīgākā loma praktiski visur – visās dzīves situācijās un posmos. Kaut kur pa apakšu ņemties nav viņa garā – vajag atrasties labi pārredzamā un saredzamā virsotnē.

Ūdensvīrs  Viņš ir pašpārliecināts un stiprs, taču tikai retu reizi spēj parādīt arī vājo pusi. To gan izjūt tikai tuvākie vai apstākļu sakritības dēļ kāds ne tik tuvs cilvēks. Viņu tracina tie, kuri čīkst par pienākumiem, bet neko nedara, kaut gan pašiem dažkārt sanāk palaisties. Viņš nekad nerunās aplinkus- ar to nākas sadzīvot. Viņam pat nav vajadzīga stingra motivācija, lai visu izdarītu līdz galam – tas vienkārši notiek pats no sevis.

Zivis Viņi jūtas briesmīgi, kad ir kļūdījušies, tieši tāpēc šādās situācijās Zivīm tik ļoti nepieciešams atbalsts. Viņi ir viegli aizvainojami, bet tikai tāpēc, ka Zivīm ir interese par cilvēkiem un viņu sajūtām. Viņi vislabāk zina, kā apmierināt citu vajadzības.

1. daļu izlasi ŠEIT!

2. daļu lasi ŠEIT!

3. daļu lasi ŠEIT!

4. daļu lasi ŠEIT!

5. daļu lasi ŠEIT!

6. daļu lasi ŠEIT!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru