Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (8. daļa)

Auns Nepacietīgs un visu vēlas ātri. Tas attiecas arī uz attiecībām, kuras bieži vien tiek sasteigtas. Auniem vajadzētu iemācīties mazliet pagaidīt, jo labs nāk ar gaidīšanu! Taču impulsīvai rīcībai ir arī savi plusi – viss notiek bez liekas minstināšanās.

Vērsis Tu noteikti zini kādu, kas vienmēr atceras visu, arī to, ko tu ceri, ka viņš ir aizmirsis. Jā, Vērsis atcerēsies, ko tu pateici 2013. gada 26. oktobra pēcpusdienā. Smalku lietu atcerēšanās, protams, ir visraksturīgākā tikai attiecībā uz sev dārgākajiem cilvēkiem. Izteikti piekasīgs, jo īpaši tajos brīžos, kad sākumā teici vienu un pēc tam pateici ko citu.

Dvīņi Viņam aizliegtais auglis vienmēr šķitīs tas saldākais, tāpēc ar lielu interesi dara lietas, kuras viņam nevajadzētu darīt. Patīk izmēģināt visu un reizēm ar vienu reizi ir par maz. Ja viņš kaut kad kaut ko ir izdarījis vienu reizi, tad ir augsta iespējamība, ka tas atkārtosies. ( šo derētu atcerēties cilvēkiem, kuri ir attiecībās ar Dvīņiem)

Vēzis Viņš dzīvo dzīvi tā, ka tīņa gados ir piedzīvojis stipri vairāk par saviem vienaudžiem, tāpēc viņi parasti šķiet vecāki, nekā patiesībā ir. Viņam ir dziļa dvēsele un neordināra domāšana – diezgan bieži viņš paliek nesaprasts.

Lauva Nelabojiet Lauvas kļūdas vai neaizrādiet, ja kaut kas ir ne tā! Viņš pats zina, kā būs labāk, tāpēc citu labojumi nevis palīdzēs, bet gan saasinās savstarpējās attiecības. Par savu vietu cīnīsies līdz pēdējam.

Jaunava Būdams īsts darba zvērs, diezgan bieži nespēj nodalīt darbu no privātās dzīves, taču mīlestību no iekāres gan spēj atšķirt. Nepatīk situācijas, kad tiek pierādītas un apstiprinātas viņas pieļautās kļūdas – grūti atzīt sakāvi.

Svari Ne īpaši labi spēj glabāt noslēpumus, jo vienmēr uzskata, ka vismaz viens cilvēks to drīkst zināt. Lēmumus pieņem ar lielu apdomāšanos. Mēdz būt atriebīgi viena iemesla dēļ – visam jābūt līdzsvarā.

Skorpions Parasti smejas par tiem, kas sevi neuzskata par naiviem vai viegli ap pirkstu aptinamiem, jo tieši tajā brīdī Skorpions jau ir izplānojis rīcības plānu, kā pierādīt pretējo. Lieliski spēj manipulēt, iepīs savos tīklos bez žēlastības!

Strēlnieks Reizēm mēdz uztraukties par citiem pārāk daudz, un par sevi ne tik ļoti. Visam vajag būt līdzsvarā! Domā par sevi tik pat bieži, cik tu domā par citiem! Kaut arī Strēlnieks ir tiešs, tomēr mēdz runāt arī aiz muguras.

Mežāzis Viņam ir grūti atrast sava līmeņa partneri, jo tie, kas būtu ideāli, viņam šķiet pārāk labi un tie, kuri šķiet labi, patiesībā nav viņa vērti. Viņš spēj piedot, bet aizmirst gan ne – lai arī kas notiktu, tas viņam sekos līdzi visu mūžu un ik pa laikam atgādinās to, ko nācies pārdzīvot.

Ūdensvīrs Viņam tiešām ir vienalga, ko par viņu domā, svarīgākais ir līdzcilvēku viedoklis. Viņš lieliski saprot, ka cilvēki tāpat runās, ko gribēs, tāpēc dara visu pēc savas patikas. Viņš bieži vien tiek nesaprasts, jo ir apvelstīts ar mazliet citādāku dzīves uztveri.

Zivis Par saviem mīļajiem vienmēr gatavs pastāvēt un viņus aizstāvēt, kaut arī bieži pašam ir nepieciešams atbalsts no līdzcilvēkiem. Daudzi no viņa mēdz slēpt patiesību, tikai lai viņu neaizvainotu, jo viņš to nespēj uztvert mierīgi.

1. daļu izlasi ŠEIT!

2. daļu lasi ŠEIT!

3. daļu lasi ŠEIT!

4. daļu lasi ŠEIT!

5. daļu lasi ŠEIT!

6. daļu lasi ŠEIT!

7. daļu lasi ŠEIT!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru