Rakstura īpašību horoskops – noskaidro kāds tu esi pēc sava horoskopa (1. daļa)

1

Auns ir enerģisks un dinamisks, bet viņam reizi pa reizei nepieciešami brīži vientulībā, kāda brīva vieta, lai vienkārši atpūstos un atgūtos no ikdienas steigas. Šādos momentos, pārdomājot notiekošo, viņi nāk klajā ar visģeniālākajām idejām un plāniem.

2

Vērsis ir apņēmīgs, taču ir grūti viņu kaut kādā veidā ietekmēt, tāpat arī nav vērts piespiest darīt lietas, kas viņam nav pa prātam. Kaut arī citu padomus uzklausa, tāpat rīkojas pēc paša ieskatiem.

3

Dvīņi domas maina kā zeķes.  Ieņems pozīciju, izteiks viedokli, pieņems lēmumu, bet jau nākamajā dienā pilnībā mainīs domas. Taču jāņem vērā tas, ka viņi ne vienmēr saka visu, ko domā.

4

Vēzis – viņam ir laba sirds, kas, protams, varētu likties kā laba rakstura iezīme, taču diemžēl viņš bieži vien piedod tiem cilvēkiem, kas to nav pelnījuši. Lēmumu pieņemšana mēdz sagādāt lielas grūtības, jo Vēzis ir neizlēmīgs un nezina, ko grib.

5

Lauva ir pašpārliecinātības pilns. Tik pilns, ka citi aiz tā neredz Lauvas jūtīgo un emocionālo pusi, kas ir dziļi jo dziļi noslēpta. Tas tāpēc, ka viņš apzinās savu vērtību un cilvēkiem, kas nav viņa vērti, pakaļ neskrien.

6

Jaunava ir neatkarīgs un pašpārliecināts, bet, kad noskumis, var likties auksts un vienaldzīgs. Lai vai kā, viņi ir ļoti uzticami draugi un mīlnieki. Uzdoto vienmēr veiks ar augstu atbildības sajūtu.

7

Svari ir jautri un izpalīdzīgi, taču viņi ne vienmēr zina, kā uzmundrināt noskumušus draugu, tāpēc var gadīties, ka viņus vienkārši atstāj, lai ļautu pašiem visu pārdomāt. Turklāt, gadās, ka viņus reizēm nenovērtē, jo citiem grūti saprast, cik daudz pūļu un darba viņi iegulda lietās, ko dara.

8

Skorpions diez gan bieži izsaka rupjus komentārus un sarkastiskas frāzes. Tādi nu viņi ir! Taču, ja saka ko aizskarošu, tad tam vienmēr ir iemesls. Lai arī ir apveltīts ar izteiktu intuīciju, tā viņam var gan palīdzēt, gan viņu sāpināt.

9

Strēlnieks vienmēr cenšas būt godīgs. Lai gan tas, kas viņiem ir sakāms ne vienmēr ir kaut kas labs, tas tomēr ir patiess. Šī iemesla dēļ ne vienmēr ar visiem spējīgi draudzēties.

10

Mežāzis parasti nesaka to, ko nevar izpildīt. Atklāts un patiess. Nereti saldo melu vietā izvēlās teikt rūgto patiesību. Apveltīti ar augstu gribasspēku, mērķtiecīgi.

11

Ūdensvīrs nekad nemainīsies, lai tikai citiem izpatiku. Ja kādam par viņu ir vienalga, esiet droši, ka tādu pašu attieksmi sagaidīsiet arī no Ūdensvīra. Pakaļ skriešana nav raksturīga.

12

Zivis redz visu un arī zina visu, taču ne vienmēr visu arī saka. Ļoti uzticami draugi un neliks tuvākajiem vilties, jo labi glabā noslēpumus kā par sevi, tā arī par citiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru