Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (18. daļa)

Auns Viņš ir lielisks draugs, jo vienmēr spēj iedvesmot apkārtējos darīt vairāk un labāk.

Vērsis Kad tavi draugi tevi pievils, tad zini, ka vismaz uz Vērsi vienmēr var paļauties. Turklāt, lieliski spēj citus uzklausīt un dot vērtīgus padomus.

Dvīņi Viņa jautrā daba un lieliskā humora izjūta ir kā jautrības un prieka avots visiem, kas kopā ar viņu pavada laiku.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops(15. daļa)

Vēzis Reizēm var gadīties tā, ka viņa patiesās emocijas un sajūtas ir jāuzmin. Viņš tās cenšas noslēpt tik ļoti, cik vien iespējams.

Lauva Kad viņam rūp, vari būt drošs, ka viņš tevi nepametīs grūtā brīdī, bet gan palīdzēs un darīs visu, kas viņa spēkos.

Jaunava Iepazīstot jaunus cilvēkus, Jaunava ir ļoti piesardzīgs un uzmanīgs, neko nevēloties sabojāt, lai neradītu sliktu pirmo iespaidu.

Svari Ja runa ir par piekāpšanos, tad viņš uz to ir gatavs tikai lai netiktu iesaistīts nevajadzīgā strīdā. Mīļajiem vienmēr gatavs palīdzēt.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 17.daļa

Skorpions Ir jābūt muļķim, lai negribētu Skorpionu savā dzīvē. Viņš ir seksuāls, kaislīgs, lojāls un atklāts.

Strēlnieks Ja vēlies dzirdēt taisnību, tad pajautā Strēlnieka viedokli! Viņa mērķis nav sāpināt ar patiesību, bet gan atvērt acis!

Mežāzis Lai arī ko darītu, vienmēr tam atdos sevi visu! Pat ja būs šausmīgi noguris. Pret pienākumiem izturas ļoti nopietni.

Ūdensvīrs Ja tava dzīve sāk kļūt garlaicīga, tad meklē Ūdensvīru! Viņš zinās, kā uzmundrināt un tavu ikdienu padarīt gaišāku!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 16. daļa

Zivis Viņi pārāk bieži pārkāpj savas iespēju robežas, ciešot no pārslodzes un noguruma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru