Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (19. daļa)

Auns Viņš savas patiesās jūtas nemēdz slēpt. Ja viņam kāds patīk, tad patīk, un tas nav nekāds valsts noslēpums. Mīlestību izrāda ar darbiem, nevis vārdiem.

Vērsis Ja attiecībās tas ir nepieciešams, tad gatavs arī pārmaiņām, kaut gan viņš nav stāvā sajūsmā par krasām izmaiņām savā ikdienā.

Dvīņi Nav svarīgi, cik labi viņš pārzina konkrēto tēmu – viņam vienmēr par to būs viedoklis! Var gadīties, ka iespraucas ar to tad, kad tas vismazāk tiek prasīts.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 18. daļa

Vēzis Viņu tik tiešām nevar nemīlēt – maigs, jauks un ļoti gādīgs. Diemžēl pārāk viegli iespaidojams, domas un plāni parasti nav konkrēti un stabili.

Lauva Viņam patīk konkurēt, kaut gan dziļi sirdī zina, ka viņš tāpat ir vislabākais. Ja kaut kas nepadodas, bet, piemēram draugam gan, tad darīs visu, lai tiktu viņam līdzi.

Jaunava No apkārtējo puses visai muļķīgs gājiens – strīdēties ar viņu. Noliks pie vietas!

Svari Ja attiecībās otrs nav gatavs atdot sevi visu, tad arī Svari to nedarīs. Kā tu pret mani, tā es pret tevi!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 17.daļa

Skorpions Viņi ir tie cilvēki, kas divos naktī gatavi runāt par visdziļākajām un filozofiskākajām lietām. Naktīs nevar aizmigt, jo parasti mēdz iztēloties nereālus scenārijus.

Strēlnieks Viņš zina, kā katru brīdi padarīt īpašu un neaizmirstamu. Viņam labi padodas randiņu organizēšana. Strēlnieki patiesībā ir neglābjami romantiķi.

Mežāzis Sākumā var likties ļoti iedomīgs, bet, kad viņš kādu beidzot iepazīst, kļūt ļoti jautrs un atvērts. Taču viņa jautro un smieklīgo pusi zina tikai viņa tuvākie.

Ūdensvīrs Var būt jauks un mīļš, taču, ja kāds viņu nokaitina, tad….. ziniet, Ūdensvīru labāk nekaitināt! Tie, kas pazīst Ūdensvīra dusmas viņu vairs nekad necenšas izvest no pacietības.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 16. daļa

Zivis Viņš parasti klusē tajās situācijās, kad ir dusmīgs. Labāk paklusēt, nekā dusmu un emociju iespaidā pateikt ko tādu, ko vēlāk nāktos nožēlot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru