Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (20. daļa)

Auns

Diemžēl diplomātija nav auna trumpis, taču tas netraucē turpināt uzņemto kursu mērķa sasniegšanai. Mierīgi var pateikt- fui, kā Tev mute smird, bet es tāpat gribu bučoties. Prot visus iedvesmot. Ja esat atbraukuši ciemos pie auna un viņš  pēkšņi saka, ka jāiet vagā kartupeļus lasīt, pat nepamanīsiet, ka pats raujaties ātrāk uz lauku, jo tur taču tie superīgie kartupeļi. Mājās braukt negribēsiet, bet palikt vagā. Un vismaz 2 dienas.

Vērsis

Ja kāds saka, ka regulāri spēj izvest no pacietības vērsi, tad ziniet, tas cilvēks ir patiešām ļoti kaitinošs. Piemīt tādas īpašības kā taisnīgums, centība un pienākumu apziņa. Bieži vien, cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, var būt ļoti zinoši un smalkjūtīgi, taču, tā kā viņi nav ārišķīgi un neplātās kā mazi gailēni, apkārtējie var pat nenojaust par viņa iekšējo viedumu.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 19.daļa

Dvīņi

Dvīņi spēj apvienot nesavienojamo un būt par vidutāju jebkurā situācijā, līdz ar to, izceļas ar apķērīgumu. Prot novērtēt informācijas svarīgumu. Ja uzņemtu filmu, kur dvīnis ir galvenajā lomā, tad tā būtu par kāda noslēpuma nosargāšanu, ar kārdinājumiem šo informāciju kādam izstāstīt. Taču dvīnis noturās un par to saņem miljonu, kur, pēdējā filmas kadrā, aizejot no notikumu vietas ar saglabāto noslēpumu un miljonu, fonā viss uzsprāgst.

Vēzis

Parasti dzīves pirmie zaudējumi  un neizdošanās tiek smagi pārdzīvotas, kā rezultātā viņš ar laiku izstrādā aizsargmehānismu un rada sev šīs bruņas jeb masku. Un tas, kas ir zem bruņām, apkārtējiem ir neatminams noslēpums. Apveltīti ar pienākuma apziņu un vēlmi parūpēties par tuviniekiem.

Lauva

Obligāti jāmācās un jāpilnveidojas, lai ir iemesls un iespēja kļūt par līderi, pretējā gadījumā, neapmierinātās Ego alkas pēc uzmanības un atzinības pārvērtīs brīnišķīgo lauvu par kaitinošu kaķi meklēšanās laikā. Tie burkšķošie pensionāri sabiedriskajā transportā visticamāk ir sevi nerealizējušas lauvas, jo tā ir zīme, kurai visgrūtāk pārdzīvot panākumu negūšanu un apkārtējo cieņas neiemantošanu dzīves laikā.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 17.daļa

Jaunava

Brīnišķīgi darbinieki un padotie, jo visu vēlas izpildīt pēc labākās sirdsapziņas un standartiem. Reizēm trūkst iniciatīvas, taču, ko tad mēs iesāktu, ja visi cilvēki gribētu būt pirmie ar savām idejām, tāpēc jaunavas trumpis ir šo ideju realizēšana, kas izpaužas kā apbrīnojamas darbspējas un skrupulozitāte.

Svari

Viņi labāk pagudros vēl un pakoriģēs no malas, kā labāk strādāt tiem, kas strādā. Un šī īpašība ir svētīga ar to, ka vienmēr visiem darbiem ir nepieciešams uzraugs, kas vēro vai viss tiek izdarīts, kā nākas. Šiem cilvēkiem droši var prasīt padomu par ģērbšanos, mājas iekārtošanu vai citām ar gaumi saistītām lietām, jo tā viņiem ir ļoti laba.

Skorpions

Galvenie pārbaudījumi dzīvē ir saistīti ar naudu, attiecībām un sevis pierādīšanu citiem. Šīs ir dzīves pamatjomas, kuras visiem ir aktuālas, taču Skorpions visbiežāk darbā sevi parāda labi, kā arī citās jomās, parasti viss ir kā nākas. Ja Skorpionam ir veiksmīga laulības dzīve vai partnerattiecības, tas jau ir ļoti daudz!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 18. daļa

Strēlnieks

Ļoti svarīga ir nauda un finansiālā stabilitāte, bieži vien tā ir motivācija, kāpēc vispār kaut kas jādara. Šī ir arī seksuāla zīme, un neskatoties uz biežajiem seksuālajiem kontaktiem, strēlnieks nereti jūtas vientuļš. Viņš neliekuļos un teiks, ko domā, precīzi trāpot sāpīgākajā pretinieka vietā. Tas ir iemesls, kāpēc strēlniekam nav tik daudz draugu kā gribētos, jo kuram gan patīk, ka uz viņa kļūdām norāda tieši un asi, neko neizpušķojot.

Mežāzis

Ja iesāk adīt zeķes, tad noteikti noadīs abas, nevis tikai vienu, kā vairums cilvēku, kuriem ātri viss apnīk. Ja kaut ko dara, tad pamatīgi. Nav kosmonauti, kas kaut ko mūždien fantazē un būvē nepamatotas gaisa pilis. Viss, ko Mežāzis domā, ir reāls un paveicams ar kārtīgu un neatlaidīgu darbu. Ja druknas formas traktorists, savos labākajos gados, Jums stāsta, ka plāno iestāties baletskolā, tas noteikti nav Mežāzis.

Ūdensvīrs

Jūsu problēma visbiežāk ir ticības trūkums sev. Jūs varat izdomāt ģeniālas lietas, taču drīzāk to izstāstīsiet draugam, nekā reāli iesiet un realizēsiet šo ideju. Ūdensvīrs zina, ka dzīvē daudz kas var izvērsties arī bēdīgi, līdz ar to, iespējams, vieglāk ir nedarīt neko, lai beigās nebūtu sāpīgi. Tā var palaist garām dzīvi. Jums viss izdosies, tikai vajag sev ticēt!

Zivis

Jūs esat ļoti šarmantas, tikai pašas, nezin kāpēc, to neapzināties. Iespējams, tā ir pārlieku lielā jūtība- katrs defekts var tikt uztverts pārspīlēti, līdz ar to, visam ir jābūt perfekti- arī sevī. Tā var iedzīvoties tikai vainas sajūtā un domā, ka neesat pietiekami labs. Bet, Jūs esat! Jūs esat ļoti brīnišķīgi- radoši, šarmanti, un pasaulīgi gudri

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru