Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (21. daļa)

Auns Auniem pasaulē viss šķiet interesants, vienmēr darbībā un labprāt savās aktivitātēs iesaista arī apkārtējos. Rīkojas strauji, daudz nefilozofējot vai to tiešām vajag. Ja auns ir izlēmis, tad rīkojas! Grib būt pirmais, kas nav slikti, jo kompānijā vienmēr vajag kādu ar iniciatīvu. Ejot ar aunu zaļumos, grills vienmēr būs aizdedzināts laikā un telts uzslieta. Ja kaut kam ļoti nododas, tad to var darīt dienu un nakti, nedomājot par to, ka tas ir egoistiski pret tuviniekiem, kas cieš no auna izrādītās uzmanības trūkuma.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- 20.daļa

Vērsis Mīl dzīvi un stabilitāti, viss ir brīnišķīgi, ja ir nauda. Izteikts estēts, kas pratīs novērtēt skaisti izdekorētu ēdienu vai perfekti pašūtu uzvalku. Nemūžam nepieļaus uzvilkt kaut ko prastu, kā no centrāltirgus, vai izturēties prasti. Spēj novērtēt mākslu, arī pašam ir dotības šajā jomā, ja vien var pārvarēt slinkumu. Ja otu atnesīs un molbertu noliks priekšā, pēc stundas, iespējams, izdomās arī kaut ko uzzīmēt. Un uzzīmēs tā, ka pārējiem žoklis atkārsies.

Dvīņi Cilvēki, kas dzimuši dvīņu zīmē, ir visiem draugi, vienmēr aprunāsies un izveidos jaunus kontaktus, nonākot nepazīstamā kompānijā. Apbrīnojama viņu spēja darīt vairākas lietas vienlaicīgi, sevišķi labi tas padodas sievietēm- var ar vienu roku mazgāt zobus, ar otru roku fēnot matus un ar kāju šūpināt bērna sēdeklīti, paralēli dziedot līdzi fonā skanošajam radio (cik nu, ar zobu birsti mutē, labi sanāk). Ļoti patīk ceļot un nepretojas pārmaiņām.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 17.daļa

Vēzis Pret vēzi labāk izturēties ar īpašu uzmanību, jo viņš ir ļoti jūtīgs, nekādi aizvainojoši komentāri, vai, itkā domāti joki, viņam nepaslīd garām. Vēzim patīk svētki un viņš prot novērtēt tradīcijas, cenšas tās ievērot un nosargāt. Ja svinot Jāņus, kāds uzstāj, ka ir vajadzīgs ugunskurs un vainags, tad tas visticamāk būs vēzis. Savukārt, ja meklējat kādu ar ko Ziemassvētkos aiziet uz kazino, vēzim nezvaniet. Grūti samierināties ar zaudējumu, visam pieķeras un neko nevēlas atdot, ja tas reiz bijis viņa.

Lauva Cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, ir ļoti radoši, vienmēr spēs izdomāt risinājumu jebkurai situācijai. Tas noved pie atvērtības pret pasauli, jo lauvai nav nekā tāda ar ko viņa nevarētu tikt galā. No dabas dots talants vadīt un valdīt, taču šīs īpašības ne vienmēr izpaužas negatīvā gaismā, jo viņai nevajag cīņu. Šie cilvēki panāk savu mierīgi un metodiski, nevis ar varu, agresiju un spēku, jo viņi nav karotāji- viņi ir valdnieki. Lauva parasti ir ļoti dāsns, viņam nekā nav žēl priekš tiem, ko mīl. Izceļas ar cēlsirdību un nekad nedarīs pāri tam, kas jau ir ievainots. Tas vienkārši ir zem viņa goda.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 19.daļa

Jaunava Cilvēki, kas dzimuši jaunavas zīmē izceļas ar savu mīlestību pret kārtību. Pāmēģiniet tikai kaut ko nenolikt vietā vai, pasarg Dies’, nenolaist podam brilli un nesavākt no ķemmes izņemtos matus. Ļoti lielu uzmanību pievērš detaļām, vienmēr piefiksē, kādas nepieskaņotas zeķes ir pretī sēdošajam kungam vai nolupusi nagu laka blakus sēdošajai dāmai. Diemžēl, bieži neredz lietu kopainu un zūd darbības galvenās jēgas izjūta, jo lielākā uzmanība tiek veltīta tieši detaļām. Jaunavām ir izteikta pienākuma un atbildības sajūta, vairāk nekā citām zīmēm.

Svari Svari ir labākie diplomāti, jo viņu iedzimtā tieksme uz kompromisu un problēmu nolīdzināšanu spēj paveikt brīnumus. Cilvēks, kas dzimis svaru zīmē, visticamāk nepieļaus situāciju, ka strīdoties viņš iekarsīs un aizbēgs, aizcērtot durvis, un tad apvainosies uz nedēļu un nerunās. Vienmēr tiecas uz līdzsvaru, kā rezultātā, grūti pieņemt konkrētus lēmumus, kas ir “melns” vai “balts” izpratnē, jo tas neļauj izdarīt tā, ka visiem ir labi. Viņi piekāpsies, taču tikai līdz konkrētai robežai, jo, aiz ārēji maigās svaru būtnes, slēpjas stingrs kodols. Svari ir pieklājīgi un laipni, taču tā nav zīme, kas ātri pieķeras un ir kaislīga emocijās. Visam vairāk pieiet ar prātu nekā ar sirdi.

Skorpions Šie ir cilvēki, kas, ja nevarēs ienākt pa durvīm, iekāps pa logu. Tiks sveikā cauri no jebkuras situācijas, spējīgi pārdzīvot jebkādus dzīves triecienus un atdzimt no jauna kā fēnikss no pelniem. Skorpionam ir ļoti labi attīstīta intuīcija, kas palīdz izvairīties no kaislību radītajām negatīvajām sekām. Ar savām emocijām spēj ietekmēt apkārtējos, tāpēc labāk gādāt, lai skorpionam ir priecīgs noskaņoJums, pretējā gadījumā, viņš arī apkārtējiem būs ne tik priecīgs. Dzīves pārbaudījumi, kuriem skorpionam nākas iet cauri, padara viņu viedāku un ļauj atdzimt jaunā kvalitātē. Viņš, atšķirībā no citiem, biežāk mācās no savām kļūdām. Pateicoties savām spēcīgajām emocijām, mēdz būt greizsirdīgs un privātīpašniecisks.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 18. daļa

Strēlnieks Strēlnieki ir ļoti enerģiski un nenogurdināmi līksmotāji. Piedzīvojumu meklētāji. Šie cilvēki nebūs no tiem, kurus nevarēs izvilkt no ērtā mājas dīvāna. Viņi ir labi skolotāji, tas sanāk dabiski, pamācīt un pastāstīt kā labāk. Protams, citiem tas var šķist kaitinoši, taču, mīļā miera labad, šīs pamācības vajadzētu pieņemt, jo strēlnieks māca gribēdams tikai labu, nevis, lai speciāli kaitinātu. Izceļas ar savu mērķtiecību un parasti draudzējas ar tiem, kas viņam šo mērķi var palīdzēt sasniegt. Un tās lietas, kas ir ārpus nospraustā mērķa, viņam diez ko neinteresē.

Mežāzis Mežāžiem raksturīga izteikta neatlaidība, kā arī nevēlēšanās, lai citi kontrolē viņu dzīvi. Parasti netic tam, kas ir ārpus loģikas un nav racionāls. Visam meklē pamatojumu un pierādījumus, tikai tad, kad tie ir, viņš pieņem notiekošo. Ar cieņu izturas pret vecākiem cilvēkiem un sagaida, ka jaunākie tāpat izturēsies pret viņu. Mežāzi varētu salīdzināt ar vienpati, ārēji patīk komunicēt un biedroties, taču, tajā pašā laikā, pārāk tuvu sev nevienu nelaiž, kā kaķis, kas staigā, kur pašam tīk. Tāpēc negaidiet, ka varēsiet viņu paglaudīt, kad gribas Jums. Tas būs iespējams tikai tad, kad viņš pats to vēlēsies.

Ūdensvīrs Šī ir visneprognozējamākā no visām zodiaka zīmēm, tie ir cilvēki, kuriem nesagādā grūtības būt oriģināliem un pārsteigt apkārtējos ar savām idejām un izpausmes veidiem. Tas, kas citiem nav saprotam, ūdensvīram uzreiz “pielec”, viņš vienmēr iet laikam pa priekšu un bieži vien spēj paredzēt to, kas būs, kamēr citi vēl acis berzē un vispār ir knapi pamodušies. Ūdensvīrs ir no tiem, kas māk sarunu pagriezt sev izdevīgā gultnē, sarunu biedram to pat nepamanot. Itkā tikko runājām par laikapstākļiem, bet, te, pēkšņi, viņš prasa, vai negribi fotografēties pa pliko.

Zivis Šajā zīmē dzimušajiem ļoti patīk socializēties, tieši tas ir viņu trumpis- spēja veiksmīgi kontaktēties ar jebkuru cilvēku. Ja zivis tik ļoti neizceļas ar izcilām prāta un iegaumēšanas spējām, tad viņi noteikti izceļas ar savu komunikabilitāti. Šī īpašība iet roku rokā ar spēju izvairīties no jebkurām nepatīkamām situācijām, vienmēr izlīdīs caur adatas aci. Apkārtējiem šie cilvēki var šķist arī bezkaunīgi, jo viņi prot panākt kāroto vairāk ar savu runāšanu nekā darīšanu. Viņi labi iederas bohēmā un labprāt to bauda.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru