Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (23. daļa)

Auns

auns
Attiecībās ar Aunu tu nekad nevari zināt, kurā brīdi viņš var pieminēt tavus pagātnes grēkus. Patiesībā, viņš nekad neaizmirst un nekad līdz galam nepiedod. Ja esi viņam kaut ko izdarījis, tad vari būt drošs, ka kādā strīdā šī lieta atkal “uzpeldēs”.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 19.daļa

Vērsis

versis
Viņš zina kas ir īsts skaistums, jo īpaši, kad to redz. Vīriešiem nepatīk tās sievietes, kurām ir mākslīgie nagi, skropstas, mākslīgs iedegums utt. Viņam patīk dabisks skaistums. Sievietes atkal necieš tos, kas ir narcisi.

Dvīņi

dvini
Sarunās, kas aiziet par lietām, kas viņam ir ļoti personīgas un ar kurām viņš nevēlas dalīties, viņš nemanāmi spēj novirzīties no tēmas un sākt runāt par kaut ko citu. Arī atbildes prot pasniegt tā, ka tās jums neko daudz neizteiks.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops 22.daļa

Vēzis

vezis
Tev biežāk vajadzētu darīt visu priekš sevis, nevis citiem. Citi nāk un iet, bet tu vienmēr būsi šeit. Novērtē sevi!

Lauva

lauva
Ja Lauva ir attiecībās ar kādu, kurš visu laiku sūdzas un ir neapmierināts ar dzīvi, tad visai ticams, ka Lauva viņu pametīs. Viņi necieš čīkstēšanu un problēmu saskatīšanu it visā!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops 21.daļa
Jaunava

jaunava
Jaunava ir analītiski domājošs cilvēks, nereti spēj saprast, ka kaut kas tūlīt noies greizi pirms tas vispār ir noticis. Kaut arī loģiski domājošs, tomēr intuīcija viņam arī strādā.

Svari

svari
Viņš vienmēr var paļauties uz savu radošo dabu, ja nu kaut kas noiet galīgi greizi. Spēs rast visai neordinārus risinājumus nevēlamām situācijām, kas radušās.

Skorpions

skorpions
Kad runa ir par viņa karjeru un izaugsmi, viņš ir gatavs upurēt teju jebko, tikai lai sasniegtu savu mērķi. Tā pat arī mīlestībā – gatavs uz visu! Kā saka – Mīlā un karā visi līdzekļi ir atļauti.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 18. daļa

Strēlnieks

strelnieks
Strēlniekam neviens darbs nav par grūtu vai sarežģītu – ja nepieciešams, to izdarīs! Mīlestībā gan… gatavs uz visu tikai tad, ja tāpat ir ar otru. Ja tu neesi gatavs viņa dēļ kaut ko upurēt, tad arī viņš to nedarīs.

Mežāzis

mezazis
Viņam nepatīk koncentrēties uz tām lietām, kas ir nepareizas vai šausmīgas, jo tad tas viņu vēl vairāk izvedīs no pacietības.

Ūdensvīrs

udensvirs
Iegūt viņa uzmanību tik tiešām nav viegli, bet, līdz ko tu to esi ieguvis, vari būt drošs, ka viņa sirdī tu būsi vēl ilgi.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 17.daļa

Zivis

zivis
Viņam grūtības sagādā uzticēšanās – viņš reti saprot, kam drīkst uzticēties un kam ne. No mīlestības Zivis sagaida daudz– viņi ir gatavi ielikt pilnīgi visu sevi tajā un to pašu arī gaida pretī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru