Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (24. daļa)

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops –  23.daļa

Auns

auns

Viņam grūtības var sagādāt kaut kā upurēšana, lai iegūtu kaut ko citu. Tomēr situācijās, kad viss brūk un jūk, viņš zina, kā noturēties uz kājām un būt stipram.

Vērsis

versis

Ne tā kā citi, Vērsis vismaz spēj pabeigt to, ko ir iesācis. Nepatīk atstāt darbus pusratā. Viņš ir centīgs, taču svarīgi ir redzēt kaut kādus sasniegumus, jo arī viņa pacietībai ir mērs.

Dvīņi

dvini

Pat ja Dvīņiem nav daudz, viņi vienmēr pārliecināsies, lai mīļotajiem pietiktu visa. Viņam nepatīk tikt kontrolētam un tiem, kas domā, ka to spēs, iespējams saskarties ar lielu vilšanos.

Vēzis

vezis

Ja vēlies kādu, kas zina par visiem taviem trūkumiem, bet tevi tāpat mīl bezgalīgi, tad izvēlies Vēzi!

Lauva

lauva

Lauva zina, ka pasaule viņam piedāvā daudz, tāpēc cenšas izmanto visas dzīves dotās iespējas. Pirms nosodi viņu, paskaties uz sevi!

Jaunava

jaunava

Viņa uz visu skatās daudz dziļāk un analītiskāk. Taču, tas, protams, ir kā kurai Jaunavai – ja māk šīs lietas ielikt rāmjos, tad tas nemaz nekaitē.

Svari

svari

Gadījumā, ja netiek pienācīgi novērtēts, viņš kļūst neapmierināts. Ja viņš atdod sevi visu, bet nesaņem pretī to pašu, tad viņš var palikt pat dusmīgs.

Skorpions

skorpions

Kad viss nonāk līdz mīlestībai, viņi kļūst ļoti emocionāli cilvēki. Tad viņi nespēj slēpt savu patieso būtību aiz cietās čaulas, ko paši ir izveidojuši.

Strēlnieks

strelnieks

Pārliecība par sevi ir skaidri redzama jau no malas – citas zodiaka zīmes dažkārt mēdz to apskaust vai arī uztvert kā iedomību, taču arī viņam ir savi kompleksi, kurus viņš uz āru neizrāda.

Mežāzis

mezazis

Mežāža spēcīgās ambīcijas ļauj viņam sasniegt ļoti daudz – un galvenais, ka vienmēr tieši to, ko viņš vēlas. Viņš nemēdz darīt kaut ko tikai gara laika vadīts, visā cenšas saskatīt kādu jēgu.

Ūdensvīrs

udensvirs

Viņš nav tas cilvēks, kas ļaus sev kāpt uz galvas. Parasti spēj ieviest jautrību jebkurā ballītē vai pasākumā. Ļoti daudzu mīlēts.

Zivis

zivis

Kaut viena negatīva frāze, kas veltīta viņam, spēj izbojāt visu dienu. Jā, reizēm gadās kaut ko uztvert tieši tik personīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru