Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (26. daļa)

Auns Viņa moto – nekad nepieņem “nē” par atbildi. Auns ir ļoti neatlaidīgs un centīsies darīt maksimāli daudz, lai tiktu pie kārotās lietas vai sasniegtu vēlamo rezultātu. Viņš necieš, kad kāds māca viņam dzīvot vai par kaut ko pārmet – viņš visu dara tā, kā pats uzskata par pareizu.

Vērsis Kaut arī ir uzmanīgs, tomēr bieži vien mēdz iestrēgt kādā nelaimīgā dzīves situācijā. Parasti šķiršanos mēdz pārdzīvot ļoti ilgi, pat šķiet, ka pirmā īstā mīlestība vēl joprojām ir viņa atmiņā un sirdī.

Dvīņi Daudziem varētu šķist, ka Dvīņi ir bezgala bezrūpīgi un vēsi, taču tas tikai tāpēc, ka viņi savu jūtīgo un emocionālo pusi izvēlas nerādīt.

Vēzis Lai arī cik ļoti viņš mēģinātu slēpt savas izjūtas, viņa seja un žesti tomēr ir kā atklāts spogulis, kas parāda viņa patieso reakciju. Jāatzīst, ka to spēj “nolasīt” tikai tie, kas viņu ļoti labi pazīst.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops, 25. daļa 

Lauva Viņš ir līderis un vadītājs, tieši tāpēc nemēdz sekot baram, bet gan dara to, ko pats uzskata par pareizu vai sev vēlamu. Kaut arī viņiem patīk apspriest jaunākās baumas, tomēr viņš zina, kad mute ir jātur ciet!

Jaunava Viņi mēdz izcelties ar savu mīlestību pret kārtību un greznību. Viņiem patīk, ka viss ir saplānots, ka nav haosa un neskaidrību, tāpēc tik bieži analizē dažādas situācijas, cenšoties rast visdažādākos risinājumus un izskaidrojumus.

Svari Viņiem ir ļoti daudz labu ideju, diemžēl ar to realizēšanu ne vienmēr iet tik gludi, cik gribētos. Viņi ir ideāli mīļotie partneri, kas izrāda rūpes un mīlestību labāk par citiem.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 24. daļa

Skorpions Viņa labākais ierocis pretējā dzimuma savaldzināšanai – noslēpumainība. Starp citu, viņš var noburt pat ar skatienu.

Strēlnieks Kaut arī viņa sakāmais ne vienmēr ir kaut kas labs, tomēr jūs varat būt droši, ka tas ir kas patiess! Tāpat viņam arī nepatīk, ka kāds runā aplinkus vai caur puķītēm – esi tiešs!

Mežāzis Viņš labprātāk laiku pavada ar gudriem cilvēkiem, nevis ar tādiem, kurus viņš uzskata par stulbiem.

Ūdensvīrs Viņam patīk uzstādīt noteikumus, lai citi tiem sekotu, taču nereti pats tos pārkāpj! Viņš ir ļoti neprognozējams – grūti nojaust, kas viņam padomā.

Zivis Viņi necieš izniekot laiku un naudu veltīgi. Viņi grib, lai to ieguldītais darbs kaut kādā veidā atmaksātos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru