Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (27. daļa)

Auns Viņš savā ziņā ir mednieks, viņam patīk pēc kaut kā tiekties un gala rezultātā pie tā arī tikt. Auns pēc dabas ir ļoti jautrs un komunikabls – citus spēj iedvesmot!

Vērsis Viņš ir diezgan ietiepīgs, tomēr tas ne vienmēr ir slikti, jo šī īpašība viņam dod drosmi un vēlmi pastrīdēties ar daudz pārliecinātākiem un stiprākiem cilvēkiem.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 26.daļa

Dvīņi Ja kaut ko saka, tad to ko zina un ko ir pārbaudījuši, nepatiesu informāciju cenšas neizplatīt. Necieš pļāpas, kuri tēlo, ka zina visu, bet runā muļķības.

Vēzis Nereti viņam sanāk sāpināt citus, jo viņš vienkāršas simpātijas var sajaukt arī ar mīlestību. Tomēr viņam mīla ir kas īpašs, jo viņš nemēdz saieties ar kuru katru, nepieciešama emocionāla un garīga saikne.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops, 25. daļa 

Lauva No ārpuses viņš var izskatīties visai lepns un neaizskarams, bet tā ir tikai kā aizsargreakcija, patiesībā arī viņš ir ļoti mīļš un gādīgs – cilvēks ar zelta sirdi.

Jaunava Viņš necieš stulbus cilvēkus, tādus, kuri nespēj tikt galā ar elementārām lietām – tas viņu tik tiešām var nokaitināt. Pašam patīk dažreiz pasūdzēties par dzīvi un par to, cik viss ir grūti, bet tie ir īsi vājuma mirkļi.

Svari Svariem ir jāuzmanās no sevis izteiktajiem vārdiem un darītajiem darbiem, jo tie nereti neiet saskaņā viens ar otru.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 24. daļa

Skorpions No malas varētu domāt, ka šī nav viena no uzticamākajām zīmēm, tomēr, ja blakus stāv īstais cilvēks, tad par Skorpionu var neuztraukties.

Strēlnieks Ja dzīvē pienāk smaga situācija, viņš reti kad meklē atbalstu – parasti vēlas visām sāpēm iet cauri viens, jo nevēlas apgrūtināt apkārtējos.

Mežāzis Viņam ir būtiski, lai cilvēks ne tikai runātu, bet arī darītu, nevis tikai solītu, bet arī savus solījumus izpildītu. Dažkārt viņam pašam ir pārāk liela mute, un tādā veidā viņš aizvaino cilvēkus, pat īsti to nevēloties.

Ūdensvīrs Viņš ir ļoti neiejūtīgs, ja kāds nepiekrīt viņa viedoklim. Tomēr Ūdensvīrs ir daudz dziļāks, nekā no ārpuses varētu šķist. Ūdensvīri daudz domā, daudz analizē un daudz arī izsecina.

Zivis Zivis ir ļoti dāsni cilvēki, kuri ir gatavi ziedot ļoti daudz savu mīļoto labā. Viņiem ir labi instinkti, ātri vien saprot, ko domā citi, ir spējīgas uz visu palūkoties daudz dziļāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru