Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (28. daļa)

28

Uzzini, kādas rakstura iezīmes piemīt tev un citiem, atbilstoši horoskopam!

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt horoskopa zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

Auns Viņš kā draugs ir tas, kurš spēj atbalstīt vislabāk, dot vērtīgus padomus, un, ja nepieciešams, aizstāvēt savu draugu jebkurā situācijā.

Vērsis Viņš ir tāds draugs, kurš savus tuvākos ir gatavs atbalstīt jebkurā brīdī, pat ja tas ir 4 naktī.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 26.daļa

Dvīņi Necieš situācijas, kad viņam ir jārēķinās ar cilvēkiem, kuri problēmas rod no zila gaisa vai no mušas uzpūš ziloni. Grūti sadzīvot arī ar pārlieku emocionālajiem.

Vēzis Viņa mīlestībai nav ne gala, ne malas. Ja kāds viņam stāsta nepatiesību, parasti to spēj nojaust, un cenšas ieturēt distanci.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops, 25. daļa 

Lauva Kad runa ir par mīlestību, viņš nekad nevilcināsies, lai atzītos savās jūtās. Nemēdz arī melot, apgalvojot, ka pret kādu kaut ko jūt arī nemīlēšanas gadījumā.

Jaunava Kaut arī pats daudzus mēdz kritizēt, tomēr Jaunavai ir grūti uztvert kritiku, parasti tas tiek saprasts kā aizvainojums, nevis kā vērtīgs padoms.

Svari Viņi bieži vien piesaista apkārtējo uzmanību, nereti arī pretējā dzimuma. Tāpēc, ja esi greizsirdīgais tips, tad rēķinies ar to!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 24. daļa

Skorpions Nav noslēpums, ka viņš ir kaislīgs mīlnieks, taču daudziem, uzsākot ar viņu attiecības, ir liels pārsteigums ieraudzīt un iepazīt arī viņa jūtīgo pusi.

Strēlnieks Pašiem tuvākajiem var likt smieties arī tajos brīžos, kad viņiem gribas raudāt.

Mežāzis Viņš vienmēr iegūst to, ko vēlas, tikai tam, protams, ir nepieciešams laiks. Parasti nemēdz afišēt savus panākumus.

Ūdensvīrs Parasti neatveras un neparāda savu patieso dabu un emocijas, līdz ko nav iepazinis kontrētu cilvēku pilnībā.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 27. daļa

Zivis Viņš ir tas cilvēks, kurš attiecībās gatavs atdot sevi visu un pretī negaidīt neko. Ja mīl, tad patiešām un no visas sirds.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru