Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (30. daļa)

AUNS Viņš ir komandas vadonis, kurš māk koriģēt visu, kas jādara. Tāpat viņam labi padodas pakļaut tos cilvēkus, kuri raksturā par viņu ir vājāki. Aunam patīk eksperimentēt ar jaunām lietām, jauniem veidiem, kā paveikt ikdienišķas lietas, tieši tādēļ viņs bieži atklāj ko jaunu. Aunam patīk ļoti iedziļināties detaļās un līdz galam saprast, kas un kāpēc notiek.

VĒRSIS Viņš ir ļoti uzticams – tā ir zīme, uz kuru noteikti var paļauties. Viņš ir noturīgs, reti kad mainīs savus uzskatus par pasauli, par sevi, par citiem cilvēkiem. Vērsis pārāk ļoti tic sava viedokļa pareizībai, lai lieku reizi to mainītu. Vērsis nereti ir pārāk ieslēdzies sevī, domājot un filozofējot – tā viņš pats sevi padara nelaimīgu.

DVĪŅI Viņos ir ļoti daudz enerģijas, kuru arī nereti pielipina citiem. Viņiem ir spilgta iztēle, kas liek dažkārt vilties, jo tas, uz ko viņi cer, parasti ir kas daudz skaistāks par to, ko beigu beigās iegūst. Dažkārt Dvīņi par maz atpūšas un par daudz strādā un darbojas – viņiem ir vajadzīgs ilgs laiks, lai atjaunotu enerģijas rezerves.

VĒZIS Viņam ļoti rūp savi tuvie cilvēki, uz viņu dēļ Vēzis ir gatavs uz visu. Necieš cilvēkus, kuri apsmej citus, nevar izturēt netaisnības – dzīves laikā arī cenšas pret tām cīnīties. Vēzis dažkārt ir pārāk jūtīgs, tomēr, ja Vēzis būs vairākkārt sāpināts, tad šis jūtīgums ievērojami samazināsies. Bieži piedzīvo garastāvokļa maiņas, kuras viņš pats nesaprot.

LAUVA Viņa ir ļoti pārliecināta par sevi, un tas nav nekāds jaunums – viņa to zina pati, un to zina arī visi tie, kuri atrodas viņai apkārt. Lauvai var uzticēties, jo cilvēkus viņa nepieviļ. Patiesībā viņa pret visiem izturas tā, kā vēlas, lai izturas pret viņu, tādēļ Lauva ir labs draugs arī mīļotais cilvēks. Dažkārt pārāk ietiepīgs, bet tā ir īpašība, ar ko var tikt galā.

JAUNAVA Viņa ir gatava palīdzēt cilvēkiem, kuriem palīdzība ir vajadzīga. Bet viņa nekad “nemētās”, ka ir gudrāka un saprātīgāka par citiem – viņai palīdzēšana sagādā iekšēju prieku un mieru. Necieš cilvēkus, kuri izmanto citus, jo pati tādas lietas ļoti spēcīgi pārdzīvo. Dažkārt pārāk skeptiski skatās uz apkārtējo pasauli, kas traucē izbaudīt dzīves mazos prieciņus.

SVARI Viņi ir ļoti pateicīgi, vienmēr atceras visu labo un slikto, kas ir darīts viņu labā. Ja būsi labs pret viņu, viņš nešaubīgi būs arī tāds pret tevi. Svariem raksturīgi ir tas, ka viņiem īsti nevar uzticēties, jo (kā jau svari) viņi svārstās no viena lēmuma pie otra, dažkārt neatšķir ļaunu no laba un visās savās dzīves problēmās vaino pasauli ne sevi.

SKORPIONS Viņš ir ļoti kaislīgs, patīk izdzīvot dzīvi visā tās krāšņumā, patīk iepazīt jaunus cilvēkus, piedzīvot nebijušas emocijas. Viņi ir piedzīvojumu meklētāji, tādēļ sliņķis-mājās sēdētājs nekad nebūs Skorpiona otrā pusīte. Necieš ļaunatminīgus un nelaipnus cilvēkus. Dažkārt pārāk ļoti tur aizdomās citus, jo domā, ka visi viņam grib nodarīt ļaunu.

STRĒLNIEKS Viņš ir ideāls draugs, jo viņam piemīt ļoti drosmīga, pozitīva daba, laipna sirds – vienkārši viss, kas draugu var darīt laimīgu. Vienmēr ir gatavs nopietnām un nenopietnām sarunām, uzklausīs citus, nedomājot tajā brīdī par sevi. Necieš cilvēkus, kuri “nospiež” viņu, tādēļ no šādiem personāžiem viņš cenšas tikt vaļā pēc iespējas ātrāk.

MEŽĀZIS Viņš ir ļoti pacietīgs, lai arī tajā pašā laikā vēlas visu un uzreiz. Mežāzim ir milzīgas ambīcijas, tomēr viņš arī dara visu iespējamo, lai pats attaisnotu savas cerības. Viņš ir ļoti patstāvīgs, jo labi apzinās savas spēkas, kā arī viņš tā īsti nemaz neuzticētu citiem izpildīt viņam svarīgas lietas. Mežāzim ir jābūt lietas kursā par visiem 100%.

ŪDENSVĪRS Viņš ļoti skaidri prot izteikt, ko vēlas, kāpēc to vēlas un kāds no tā viņam būs labums. Viņš nesvārstās no vienas lietas pie otras, jo labi apzinās, kas viņam ir vajadzīgs. Ūdensvīram ir viena liela problēma – viņam pietrūkst emociju. Mēdz būt pārlieku sarkastisks, nemaz it kā negribot, bet daudzkārt aizskarot citus cilvēkus.

ZIVIS Viņas pieņem cilvēkus tādus, kādi viņi ir (vismaz no ārpuses viņi šādu ainu ir uzbūruši). Pārāk daudz dzīvo nereālā pasaulē, kas var novest pie pilnīgas izolācijas. Zivis par daudz sevi žēlo, jo domā, ka citiem viņu problēmas vispār neinteresē. Pārāk daudz runā par to, kā būtu, ja būtu, bet tajā pašā laikā lietas labā nedara pilnīgi neko.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru