Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (37. daļa)

37

Uzzini, kādas rakstura iezīmes piemīt tev un citiem, atbilstoši horoskopam!

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt horoskopa zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

AUNS Viņa daba ir ļoti impulsīva un tipiski Aunam ir spēcīgs sacensības gars, ko viņš arī lieliski prot likt lietā. Ja Auns ir palicis agresīvs un nesavaldīgs, tad viņam vislabāk var palīdzēt fiziskas aktivitātes. Viņu ļoti viegli ir nogarlaikot, Auns visu laiku grib kaut ko darīt, un, ja blakus ir tādi cilvēki, kuriem ir pretējas intereses, Aunu viegli ir nokaitināt.

VĒRSIS Viņš ir ļoti iekšēji spēcīgs – ir spējīgs tikt pāri pat vissāpīgākajām lietām. Viegli un ātri pieķeras cilvēkiem – it īpaši tiem, kuriem nevajadzētu. Vērsī mīt neierobežota mīlestība, viņš ir spējīgs dot un dot, neko neprasot pretī – tikai pašu mazumiņu. Vērsim var uzticēties, jo viņš ir viena no vispatiesākajām un uzticamākajām horoskopa zīmēm.

DVĪŅI Viņiem ir talants palikt pozitīviem tur, kur apkārt valda neuzveicams negatīvisms. Viņi ir ļoti lieli flirtētaji, lielākie flirtētāji no visām horoskopa zīmēm, tomēr, kad satiek savu otro pusīti, paliek akli pret visu apkārtējo pasauli. Dvīņiem noteikti nevar teikt, lai viņi nomierinās, jo viņi to noteikti nedarīs – vienmēr rīkosies tikai un vienīgi pēc sava prāta.

VĒZIS Ļoti mīloša un mīlama zīme – visu labākais draugs un vienkārši ļoti pozitīvs cilvēks. Izstaro spēcīgu labo enerģiju, tādēļ citiem šķiet ļoti simpātisks. Bieži rīkojas instinktīvi, tādēļ nereti nožēlo sevis izdarīto dusmās vai pārāk lielā priekā. Vēzim ātri mainās garastāvoklis, tādēļ cilvēkiem, kuri ir viņam blakus, nereti ir grūti viņu saprast un izdabāt viņam.

LAUVA Tās lietas, par kurām parasti citiem šķiet, ka Lauvas aizmirst, īstenībā ir tās, kuras viņas vislabāk atceras, lai arī cik sīkas tās nebūtu. Viņas zelta sirds parādās tikai tad, kad tu viņu kārtīgi iepazīsti – tad viņa kļūst par labāko draugu un labāko mīļāko. Kad Lauva dusmojas, viņu jāatstāj vienu un vēlāk jāizturas tā, it kā nekas nebūtu noticis.

JAUNAVA Dažkārt viņa ir pārāk sarkastiska – ar šo īpašību nereti kādu aizvaino. Dažkārt nopietnākās un svarīgākās lietas atstāj novārtā, bet sīkajām piegriež nevajadzīgi daudz uzmanības. Par daudz uztraucas par to, kas notiek apkārt – ar to arī bieži nokaitina citus cilvēkus. Jaunavai nepatīk, ja tad, kad viņa vēlas būt viena, kāds viņu traucē.

SVARI Svariem patīk skaistums un viņi ir ļoti romantiski. Cenšas būt jauki pret visiem, kurus satiek, bet, ja jūt, ka pret viņiem tiek raidīts kas negatīvs, tad pārvēršas par īstiem dēmoniem. Ja viņi kādreiz dzīvē iemīlas patiesi un no visas sirds, tad šī mīlestība ir tāda, ko nekas nevar pārspēt. Tomēr Svariem patīk sev aizmālēt acis ar nenozīmīgiem romāniņiem.

SKORPIONS Tu nekad 100% nezini, ko Skorpions domā. Pat, ja tu viņam tieši to pajautāsi, tad viņš tev pateiks tikai to, ko domā, ka tu spēj panest. Skorpions patiesībā ir introverts, tomēr spēj komunicēt ar visiem cilvēkiem tā, it kā būtu ekstroverts. Principā viņam būtu jānāk līdzi instrukcijām, lai kāds spētu pret viņu izturēties tā, kā viņam ir nepieciešams.

STRĒLNIEKS Viņam vakaros ir grūti aizmigt, jo viņu prātu nomāc ļoti daudz dažādu lietu. Visu vajag pārdomāt un apdomāt tieši tajā dienas laikā. Strēlniekam ir ļoti laba humora izjūta, patīk meklēt piedzīvojumus, ir dāsns un domā par mīļajiem vispirms un tikai tad pats par sevi. Nekad īsti nerod mieru, ir tramīgs un vienmēr grib, lai viņam visu saka tieši.

MEŽĀZIS Ja būsi nokaitinājis Mežāzi, tad saņemsi pēc nopelniem, jo viņš teiks visu, kas viņam būs sakrājies uz mēles. Tomēr ar viņu nav nekādas jēgas strīdēties – Mežāzim ir spēcīga loģika, viņš zinās, kā situāciju pagriezt tā, lai tā spēlētu viņam par labu. Ja Mežāzis ar tevi ir pārtraucis kontaktu, tad tev ir jāsaprot, ka atpakaļceļa nebūs – tas ir uz visiem laikiem.

ŪDENSVĪRS Tad, kad Ūdensvīrs ir sāpināts, viņš nekļūst emocionāls – vismaz no ārpuses nē. Viņš drīzāk kļūs bezsirdīgs un vēss. Varētu izskatīties, ka Ūdensvīram viss ir kārtībā, tomēr nevienam nav ne mazākās nojausmas, cik ļoti daudz kas darās viņā iekšā. Ūdensvīrs mēdz būt ļoti sarkastisks, kas tiem, kuri ir vājāki par viņu, šķiet kā drauds.

ZIVIS Viņu prāts ir nepārtrauktā darbībā. Nav iespējams to nomierināt un atbrīvot. Viņas domā par visu, visiem – tik daudz domā, ka beigu beigās galvā ir izveidojusies putra, un tad Zivis nevar atšķirt patiesību no izdomājuma. Zivīm ir spēcīga intuīcija, tomēr viņas tai neuzticams – būtu ieteicams to vairāk likt lietā un darīt tā, kā tā saka.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru