Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (41. daļa)

AUNS Viņam ļoti patīk cilvēki, kuri ir par sevi pārliecināti un kuri mīl uzņemties risku. Tā kā viņam pašam patīk dažādi izaicinājumi, blakus ir vajadzīgs līdzīgs cilvēks. Mājās sēdētājs viņam galīgi nebūs pa prātam. Patīk fiziskās baudas, vienmēr vēlas būt neatkarīgs, lai arī ne vienmēr dara visu, ko var, lai to panāktu.

VĒRSIS Ļoti labi spēj novērtēt pats sevi. Dažkārt varbūt pārāk bieži domā, ka viņam par visu ir taisnība. Ir ļoti radošs, spēj orientēties daudz dažādās jomās, bet tas arī reizē atstāj negatīvu ietekmi, jo viņam ir grūti saprast, kas ir tā īstā sirdslieta, aizraušanās. Ir ļoti pacietīgs, iespējams, pacietīgākais cilvēks no visiem, bet tamdēļ ar viņu nevajag spēlēties.

DVĪŅI Ļoti ziņkārīgs – vienmēr vēlas būt par visu informēts. Ja nebūs jaunu baumu, bieži vien būs gatavs pats tās izdomāt, lai tikai dzīve šķistu interesantāka. Spēj runāt par dažādām lietām un uzklausīt dažādus viedokļus, patīk atrasties sabiedrībā un vēl jo vairāk – uzmanības centrā. Ir ļoti inteliģents un mīl dalīties ar sev zināmo informāciju.

VĒZIS Labi audzināts cilvēks vai vismaz prot ļoti labi un pieklājīgi uzvesties. Zina, kā ir jārīkojas atbilstošās situācijās, nekad necentīsies sevi apkaunot. Viņam patīk atbalstīt citus, bet to pašu sagaida arī pretī – ja nesaņems, tad vari atvadīties no šīs draudzības. Viņš pārāk ātri piedod saviem pāridarītājiem, tomēr vienmēr atceras, kas viņam ir nodarīts un ietur distanci.

LAUVA Diezgan kaprīza būtne, kurai ir vēlēšanās dzīvot luksusa klases dzīvi, daudz pelnīt, nekad neuztraukties par materiālajām lietām. Darbs un nauda viņiem ir pirmajā vietā, un tikai tad nāks attiecības un ģimene – to Lauvu otrajām pusītēm ir jāsaprot. Lauva dažkārt visu pārāk dramatizē, lieki uztraucas par niekiem un liek uztraukties arī citiem.

JAUNAVA Ļoti vēlas sekot līdzi savai veselībai – ievēro veselīgu dzīvesveidu, cik nu ārējie apstākļi to atļauj. Ja viņai būs nodarītas sirdssāpes, viņa nesēdēs un nesēros – centīsies mierinājumu rast darbā, jo tas paņem no viņas daudz enerģijas un liek piepūlēt smadzenes. Ļoti produktīva horoskopa zīme – zina, ko un kā darīt un galvenais – kāpēc viņa to dara.

SVARI Ļoti augstu vērtē atklātību, lai arī pašiem ar to bieži vien ir problēmas – it īpaši laikā, kad viņi vēl meklē savu īsto dzīves ceļu. Kad ir atraduši, par atklātību vairs neradīsies nekādu jautājumu. Diplomātiska zīme, ja atrod savu īsto vietu zem saules. Patīk atrasties tuvu draugu lokā, iepazīt jaunus cilvēkus un parādīt citiem savas stiprās puses.

SKORPIONS Ļoti magnētiska zīme – pievelk citus ar savu šarmu un seksualitāti. Māk sevi kontrolēt, nepaļausies savām brīža iegribām, nedarīs neko tādu, ko vēlāk nākas nožēlot. Ļoti mīl kaislības – ar lietām aizraujas daudz intensīvāk nekā citi. Šo zīmi ļoti interesē nāve – ne jau, ka pats to vēlas, bet gan patīk izprast tās dziļāko būtību.

STRĒLNIEKS Viņam patīk brīvība, tādēļ ierobežojošs un kontrolējošs partneris viņam nekad nederēs. Spēj novērtēt dabas skaistumu, patīk lauki, atrašanās brīvā dabā un smags darbs, kas sagādā prieku. Ļoti mīl dzīvniekus, ir optimists ar pesimistiskām domām pašam par sevi. Dzīves laikā viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir iegūt pašapziņu.

MEŽĀZIS Ir ļoti gudrs savā jomā. Bieži no malas izskatās bezsirdīgs, tomēr tā ir viņa aizsargreakcija pret cilvēkiem, kuri varētu nodarīt viņam pāri. Ļoti ambiciozs, nesamierināsies tikai ar “kaut ko”. Viņam vajag visu vai neko. Uz mērķi orientēts cilvēks ar dažām nosliecēm uz pārāk ilgu atkāpšanos no sevis nospraustajām ceļazīmēm.

ŪDENSVĪRS Sociāls aktīvists – patīk cilvēki, sabiedrība, reti kad mīl vientulību. Tomēr aiz sava sabiedriskā tēla slēpjas ļoti emocionāla būtne, kuras dziļākos pārdzīvojumus ir lemts uzzināt tikai izredzētajiem. Viņam ir spilgta iztēle, tādēļ patīk lasīt grāmatas, orientēties pārdabiskās un grūti izskaidrojamās lietās.

ZIVIS Viņām ir augsti attīstīta intuīcija, tomēr ne vienmēr viņas to spēj izmantot savā labā – bet tas nāks ar gadiem. Patīk mūzika un viss, kas ar to ir saistīts – vismaz vienam hobijam tajā ir jābalstas. Ir ļoti dāsnas, bet pārāk daudz dzīvo sapņu pasaulē, tādēļ citiem viņas varētu šķist mazliet tā kā no kosmosa. Patīk garīgas lietas un izglītošanās.

Avots: 

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru