Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (45. daļa)

AUNS Kaut arī Auni rada pozitīva un dzīvespriecīga cilvēka iespaidu, tomēr arī viņiem ir sava tumšā un negatīva puse, kas izpaužas kā biežas garastāvokļa maiņas un neparedzama rīcība.

VĒRSIS Ar Vēršiem labāk nestrīdēties. Šie cilvēki līdz pēdējam mēģinās pierādīt un aizstāvēt savu taisnību. Vislabākais, ko jūs varat darīt, ir vienkārši piekāpties.

DVĪŅI Kaut arī komunikabli un sabiedriski cilvēki, Dvīņiem grūtības nereti sagādā atzīšanās simpātijās. Viņš drīzāk dos pārprotamus mājienus, nekā uzreiz atzīsies.

VĒZIS Neizsakāmi sirsnīgi cilvēki, tomēr situācijās, kad viņam kaut kas ir nepieciešams, Vēzis var kļūt ļoti manipulatīvs, dabūjot no citiem to, kas viņam vajadzīgs.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (42. daļa)

LAUVA Viņš nebaidās no sava smagā rakstura parādīšanas, kā arī simpātiju izrādīšanas. Kas viņu patiesi biedē ir sajūta, kad viņš nevienam nav vajadzīgs. Lauvām ir svarīgi justies mīlētiem.

JAUNAVA Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji lieliski zina, ko vēlas, un kā tikt pie kārotā. Lieliski skolotāji un vecāki, kuri pārējiem iemāca, kā pareizi būtu jārīkojas, lai sasniegtu mērķus.

SVARI Svariem ir daudz mīlētāju, un tik pat daudz nīdēju. Lai vai kā, viņi visai veiksmīgi prot savest citus cilvēkus kopā, brīvajā laikā piestrādājot par Amoru.

SKORPIONS Situācijās, kad pārējie nespēs pateikt taisnību un atzīties, palīgā var nākt Skorpions, kuram reizēm tik tiešām ir vienalga par to, ko apkārtējie par viņu varētu padomāt. Taisnība ir rūgta un skarba, bet tā tik un tā paliek taisnība.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (43. daļa)

STRĒLNIEKS Strēlnieks, neatkarīgi no tā, vai ir tēvs, māte, skolotājs vai jebkas cits, spēs uzklausīt un sniegt vislabākos padomus. Sarunas ar Strēlniekiem daudziem ilgi vien paliek atmiņā.

MEŽĀZIS Mežāži ir ļoti lojāli, gan pret draugiem, gan pret savu mīļoto cilvēku. Ja viņš ir tipisks Mežāzis, kas ir darbaholiķis, krāpšanai viņam nebūs ne vēlmes, ne laika.

ŪDENSVĪRS Lai arī cik ļoti Ūdensvīrs šķiet atbrīvots, viņš patiesībā ir ļoti jūtīgs tips. Bieži vien šķiet, ka viņa emocionālie uzplaiksnījumi ir ļoti pēkšņi un negaidīti. Esiet saprotoši, dodiet viņam laiku vientulībā!

ZIVIS Zivīm diezgan regulāri ir nepieciešams laiks vienatnē, lai sakārtotu savas domas. Diemžēl, ne visi to ir spējīgi saprast. Ne vienmēr vēlme pēc vientulības, ir vēlme pamest mīļoto cilvēku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru