Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (47. daļa)

AUNS Attiecības ar Aunu nebūt nav miermīlīgas un harmoniskas. Tur ir jāgatavojas regulārām pārmaiņām. Viņi nekad nesamierinās ar pašu mazumiņu.

VĒRSIS Viņš ir neatkarīgs, un kontrolēt viņu ir visnejēdzīgākā lieta, kuru ar viņu iespējams iesākt. Viņš vienmēr darīs to, ko pats vēlēsies, neatkarīgi no tā, ko saka vai vēlas apkārtējie.

DVĪŅI Viņš ir kā aktieris teātrī, kuram ir uzticētas vairākas lomas. Viņš ātri spēj pielāgoties dažādām izmaiņām, taču ir visai grūti “atkost” viņa patieso dabu.

VĒZIS Pret Vēzi labāk izturēties ar īpašu uzmanību, jo viņš ir ļoti jūtīgs, nekādi aizvainojoši komentāri, vai, itkā domāti joki, viņam nepaslīd garām.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (45. daļa)

LAUVA Viņš uz apkārt notiekošo cenšas skatīties pozitīvi, jo zina, ka dzīve var piespēlēt vēl grūtākus uzdevumus par jau esošajiem.

JAUNAVA Jaunavas zvaigznājā dzimušie mēdz ilgi pārdzīvot par nejēdzīgām lietām. Nereti arī pārspīlē. Bet kopumā pozitīvi un patīkami cilvēki, kuriem vienmēr ir viedoklis.

SVARI Var būt tik aizņemti, domājot par citu vēlmēm, ka aizmirst par savējām. Lēmumu pieņemšana prasa daudz laika, tāpēc tas var radīt liekas raizes un stresu.

SKORPIONS Viņš, atšķirībā no citiem, biežāk mācās no savām kļūdām. Pateicoties savām spēcīgajām emocijām, mēdz būt greizsirdīgs un privātīpašniecisks.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (43. daļa)

STRĒLNIEKS Šie cilvēki nebūs no tiem, kurus nevarēs izvilkt no ērtā mājas dīvāna. Viņi ir labi skolotāji, tas sanāk dabiski, pamācīt un pastāstīt kā labāk.

MEŽĀZIS Lielisks organizators, jo spēj strādāt pie vairākiem projektiem vienlaicīgi! Ja grib, tad var visu! Mežāžiem biežāk vajadzētu noticēt saviem sapņiem!

ŪDENSVĪRS Ūdensvīrs ir no tiem, kas māk sarunu pagriezt sev izdevīgā gultnē, sarunu biedram to pat nepamanot. It kā tikko runājām par laika apstākļiem, bet, te, pēkšņi, viņš prasa, vai negribi fotografēties pa pliko.

ZIVIS Ja zivis tik ļoti neizceļas ar izcilām prāta un iegaumēšanas spējām, tad viņi noteikti izceļas ar savu komunikabilitāti. Šī īpašība iet roku rokā ar spēju izvairīties no jebkurām nepatīkamām situācijām, vienmēr izlīdīs caur adatas aci.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru