Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (48. daļa)

AUNS Nekad nedomā, ka vari pavēlēt Aunu. Tajā brīdī, kad tiek pacelta balss pret viņu, sākas problēmas.

VĒRSIS Neatkarīgi no tā, par ko ir strīds, viņš tāpat centīsies pierādīt savu taisnību. Viņam ir svarīgi tikt uzklausītam.

DVĪŅI Ar Dvīņiem vienmēr ir jautri būt kopā un draudzēties, taču problēmas sākas tad, kad Dvīņiem ar kādu ir atšķirīgs viedoklis – ar viņu strīdēties ir patiešām grūti.

VĒZIS Ja esi attiecībās ar tipisku Vēzi, tad vari gaidīt mīlestību, rūpes, garšīgas vakariņas un neatkārtojami labu seksu.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (45. daļa)

LAUVA Viņu var paņemt līdzi uz teju jebkuru pasākumu, kur viņš nevienu nepazīst, un Lauva visai ātri iekaros apkārtējo simpātijas.

JAUNAVA Kaut arī ārēji rada nepieejama cilvēka tēlu, viņš patiesībā ir ļoti kaislīgs un ugunīgs, tomēr te jāpiebilst, ka par šo Jaunavas pusi lietas kursā ir tikai paši tuvākie.

SVARI Svari nereti iekuļas nepatīkamās situācijās savas neizlēmības dēļ. Ne jau tāpēc, ka vispār nespētu izlemt, bet gan tāpēc, ka viņiem vienkārši nepieciešams daudz ilgāks laiks, lai izsvērtu visus plusus un mīnusus.

SKORPIONS Skorpionu neinteresē vienas nakts sakari, viņš meklē ilgtermiņa attiecības un tās patiešām arī novērtē, jo zina, ka labus draugus un dzīvesbiedrus atrast ir ļoti grūti, bet pazaudēt – neizsakāmi viegli.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (43. daļa)

STRĒLNIEKS Šie cilvēki ir neatkarīgi, tāpēc neceri, ka viņa plānus spēsi izmainīt un pielāgot tos savam grafikam. Tas tā nestrādā!

MEŽĀZIS Mežāzis ir lielisks draugs, jo viņš pat pašās sliktākajās situācijās spēj rast visoptimālākos risinājumus un draugus izglābt no nepatikšanām.

ŪDENSVĪRS Ūdensvīrs nekad neteiks, ka tev ir jāmainās. Viņš dos mājienus un cerēs, ka tu pats izlemsi veikt pareizās izvēles un doties pareizajā virzienā.

ZIVIS Viņi reizēm var būt patiesi kaitinoši, uzdodot kā gudrus un sarežģītus, tā arī muļķīgus un pašsaprotamus jautājumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru