Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (49. daļa)

AUNS Aunam nepatīk kļūdīties, it īpaši necieš, kad viņa kļūdas viņam tiek bāztas sejā. Aunam savu vainu atzīt ir visai grūti, tomēr nav tā, ka viņš to nespētu pilnībā. Dodiet viņam laiku!

VĒRSIS Viņi nav spontānu lēmumu un rīcības fani. Vēršiem patīk, kad viss notiek pēc kādas secības, tāpat necieš negaidītus notikumus. Viņi nav gatavi pārmaiņām.

DVĪŅI Neatkarīgi no sava noskaņojuma, Dvīņi vienmēr ir gatavi aizraujošām sarunām. Turklāt, Dvīņi spēj atrast īstos vārdus īstajā vietā un laikā, lai kādam uzlabotu garastāvokli.

VĒZIS Viņi var izlikties, ka viņus neuztrauc tas, kas notiek, tomēr dziļi sirdī viņi pārdzīvo par visu, tomēr uz āru to cenšas maksimāli neizrādīt. Pārāk ilgi slāpējot savas emocijas, vienā brīdī var “eksplodēt”.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (45. daļa)

LAUVA Viņi neredz nekādas robežas. Ja kaut ko patiešām vēlas, tad strādā divtik cītīgi un smagi, lai sasniegtu kāroto. Neviens darbs viņam nav par grūtu.

JAUNAVA Jaunava apkārtējiem gandrīz nekad neliks vilties. Viņš pats zina, cik smagi ir tad, kad kāds viņu pieviļ, turklāt, ja viņam pašam tā sanāk, tad var pārdzīvot vairāk nekā tas, kuru viņš pievīla.

SVARI Svari necieš spēlītes un muļķošanos attiecībās. Ja tev patīk Svari, tad neizrādi interesi par citiem, bet gan par viņu! Citādi tiksi pārprasts un tavas izredzes izveidot attiecības ar viņu noslīdēs līdz nullei.

SKORPIONS Pirmajā tikšanās reizē nemēdz būt īpaši runīgs. Viņš labāk klausās otrā un tad izdara secinājumus, vai maz vēlas satikties vēl reiz.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (48. daļa)

STRĒLNIEKS Ja jāsalīdzina ar pārējām zodiaka zīmēm, tad Strēlnieku nokaitināt ir visai grūti, jo viņš vienmēr uz notiekošo cenšas raudzīties pozitīvi, taču tas nenozīmē, ka viņa nervi ir no dzelzs.

MEŽĀZIS Mežāžus vada teju dabisks instinkts visus darbus paveikt pēc iespējas labāk un precīzāk. Ja viņu kaut kas patiesi aizrauj, tad atdosies tam pilnībā.

ŪDENSVĪRS Attiecībās emocijas neizrāda, vienmēr cenšas domāt ar galvu, nevis sekot sirdij. Kad izšķiras, viņš var ierauties sevī, un nākamajās attiecībās būt vēl noslēgtāks.

ZIVIS Viņi novērtē vienkāršību. Tev nav vajadzīga nauda, lai viņa acīs izskatītos labi. Pietiks ar laipnu attieksmi un sirsnību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru