Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (51. daļa)

AUNS Aunam ir svarīgi būt savas dzīves noteicējam, viņš nav tas cilvēks, kurš pacietīs apkārtējo spiedienu un pielāgosies citiem. Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir īsti līderi, kuri nemīl pakļauties noteikumiem.

VĒRSIS Ir cilvēki, kuri tevi pazīst tik labi, ka neredz jēgu ar tevi par kaut ko strīdēties, tieši tāpēc viņi bieži vien piekāpjas tev.

DVĪŅI Vienā brīdī Dvīņi ir uzmanības centrā, vēlas socializēties un kontaktēties, bet jau otrā brīdī – vēlas būt neuzkrītoši un netikt pamanīti.

VĒZIS Nereti viņus pārņem dīvainas sajūtas, kuras dod mieru tikai tad, kad tiek atrisinātas. Vēžiem ir izteikti laba intuīcija, tomēr gadās arī tā, ka viņi pēc tās nevadās, un pēcāk to nožēlo.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (49. daļa)

LAUVA Tu pārāk bieži centies sevi parādīt apkārtējiem. Tas ir lieki! Tu pats lieliski apzinies savas vērtības, prasmes un talantus – tev nevienam sevi nav jāpierāda!

JAUNAVA Jaunavām nav grūti komunicēt ar dažādiem cilvēkiem, tomēr atrast kādu, kas viņu papildinātu, iedvesmotu un ar kuru varētu dalīties it visā ir ļoti grūti.

SVARI Svari nemēdz būt stūrgalvīgi, tāpēc izvēlas klusēt, kad kāds pasaka kaut ko neizsakāmi stulbu. Viņš zina, ka nav jēgas strīdēties ar tādiem cilvēkiem.

SKORPIONS Par saviem noslēpumiem stāsta reti kuram, tomēr bieži vien pat tuvākie nezina visu par viņu. Skorpionam ir grūti uzticēties citiem, jo viņš baidās, ka kāds viņam varētu likt vilties.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (48. daļa)

STRĒLNIEKS Strēlnieks zina, ka ne visi ir tādi kā viņš, tāpēc bieži vien izvēlas būt neatkarīgs un nesekot apkārtējiem.

MEŽĀZIS Šķiet, ka Mežāzis lieliski jūt, kad kāds cilvēks nav uzticams, jo īpaši labi atpazīst melus, tomēr ne vienmēr par tiem kaut ko saka.

ŪDENSVĪRS Ūdensvīri dievina situācijas, kurās viņiem ir jāiziet no savas komforta zonas. Varēt teikt, ka viņa dzīves mērķis ir pamēģināt visu iespējamo, pat neiespējamo.

ZIVIS Tā vietā, lai dusmotos un apvainotos uz vainīgo cilvēku, tu pārāk bieži mēdz šaustīt un vainot pats sevi. Tev biežāk būtu jādomā par savām interesēm, nevis citu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru