Randiņu horoskops: Kas katrai zodiaka zīmei būtu jāievēro

DVĪŅI

Tev problēmas sagādā nespēja garīgas saslimšanas atšķirt no mākslinieka talanta. Tavai otrajai pusītei nepiemīt talantīga stāstnieka prasmes, viņš vienkārši nefiltrē to, ko domā un tas kļūst maniakāli. Viņš pierunās tev pilnas ausis, nebūt tajā labākajā veidā. Dvīņiem patīk sarunas, bet ne jau nekontrolētas.

VĒZIS

Tu esi tik rūpjpilns pret citiem, ka drīz vien iegūsi drauga, nevis mīļotā statusu. Ir labi būt simpātiskam, jūtīgam un mīlošam pret citiem, tomēr tu nevēlies katrā situācijā tikt uztverts vienīgi kā draugs. Dažkārt tu vēlies būt mīļotais vai otrā pusīte.

LAUVA

Tu vari satikties praktiski ar jebkuru, bet tik un tā laiku pa laikam izvēlies sliktos puišus. Vai tiešām domā, ka viņš mainīsies tevis dēļ? Protams, tu esi lieliska, bet tas nenozīmē, ka viņš mainīsies tikai tāpēc, lai iederētos tavu draugu un ģimenes lokā. Nākamreiz meklē kādu, kas tev ir piemērotāks.

Lasi arī: Attiecību horoskops: kā uzvedas katra zodiaka zīme, kad ir iemīlējusies?

JAUNAVA

Tava tipiskā kļūda ir pārāk lielais izvēlīgums. Ja viņš pārāk maz pelna, tu pat nemēģini turpināt. Ja tev nepatīk ģērbšanās stils, tad viss ir beidzies pat īsti nesākoties. Varbūt centies tik daudz neskatīties uz ārišķībām un novērtē otru cilvēku pēc būtības.

SVARI

Tu pārāk bieži piemini savu bijušo. Jā, dažkārt gadās pieminēt savas bijušās attiecības, minot tās kā piemēru, tomēr zini, ka neviens nevēlas dzirdēt tavu stāstu par to, kas jūsu attiecībās bija un nebija kārtībā, kad bijāt kopā.

SKORPIONS

Satiekoties ar kādu tu pārlieku ātri paud intensīvas spēcīgas jūtas. Tu knapi esi pateicis “labdien”, kad jau jautā cik bērnus vēlas tava simpātija un kādi ir viņas nākotnes mērķi. Atturies no šādiem jautājumiem un ļauj informācijai iznākt laukā dabiski. Necenties pārāk ātri otru personu iesaistīt nopietnās attiecībās.

Tevi varētu interesēt arī: 5 lietas, kas jāzina, veidojot attiecības ar sievieti, atbilstoši viņas Zodiaka zīmei

STRĒLNIEKS

Nav tā, ka tu domā tikai par sevi, bet tu pārāk daudz runā par sevi. Tu uztraucies, ka tad, ja nerunāsi, iestāsies neveikls klusums, taču beigās tu nedod otram iespēju izteikties. Tā vairs nav saruna, bet tavs monologs. Piebremzē nedaudz, atslābinies un uzticies otram, jo viņam arī noteikti ir kaut kas interesants, ko pastāstīt.

MEŽĀZIS

Tu pārāk sīki visu izplāno, un tad, kad viss nenotiek, kā cerēts, tu padodies. Atļauj arī otram piedāvāt idejas kopīgām aktivitātēm. Tad tev nebūs tik daudz jāuztraucas un varēsiet labi pavadīt laiku, dodoties uz jautriem un pārsteidzošiem randiņiem.

ŪDENSVĪRS

Tu nespēj iepazīties ar kādu cilvēku normālā veidā – vienkārši izejot ar viņu ārā un uzdodot normālus jautājumus. Tā vietā tu internetā meklē sava sirdsāķīša draugus un kolēģus, tu pat aptaujā savus draugus, lūdzot viedokli par šo cilvēku. Tu veic pilna mēra izmeklēšanu vēl pirms esat devušies uz pirmo randiņu. Lēnāk pār tiltu – vienīgais viedoklis, kas tev nepieciešams ir tevis paša.

ZIVIS

Tu mīli atrasties attiecībās un tu esi gatavs gaidīt cik vien ilgi nepieciešams, kamēr tava otrā pusīte izlems vai vēlas būt ekskluzīvi tava. Tu nevari turpināt dzīvot tālāk, ja gaidi no šī cilvēka atbildi. Tas piešķir citiem pārāk lielu varu pār tevi un tavu laimi. Atbrīvojies no šādiem cilvēkiem un izvēlies veselīgas attiecības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru