Rituāli Jaunā Mēnesī. Uzzini, kas jādara, lai atvērtu naudas plūsmu!

Vārdojums apģērbam
Lai iegūtu Jaunā Mēness labvēlību un atvērtu tā saukto “naudas plūsmu”, vari veikt šādu vienkāršu rituālu: uzvelc apģērbu, kuram kabatas ir aizpogājamas. Ieliec kabatās spožas monētiņas, vislabāk, sudraba krāsā.

Pogas neaizpogā un laiku pa laikam pieskaries monētām ar roku, lai tās sajustu tavu enerģētiku. Atvērtās kabatas piesaistīs naudu tavā dzīvē!

Rituāls naudas audzēšanai
Vakarā uz palodzes noliec vairākas dažādu nominālu banknotes. Ļauj tām uzsūkt Mēness enerģiju un saki šādus vārdus: “Kā Mēness debesīs pieaug, tā pieaug mana naudiņa. Jo lielāks Mēness, jo vairāk man naudas.” (Protams, vari variēt, bet jēga ir šāda – vienkārša un skaidra).

Atkārto šo rituālu vairākas reizes augošā Mēnesī.
Banknotes saliec maciņā un vairākas nedēļas nelieto. Tās piesaistīs finansiālu labklājību.

Rīsu apvārdošana
Finansiālu labklājību iespējams iegūt arī ar rīsu vai grūbu rituāliem. Tumšajā diennakts laikā paņem sauju rīsu, pieej pie loga un parādi tos Mēnesim. Pārber rīsus no vienas saujas otrā, sakot: “Pārberu rīsus un iztēlojos, kā skan monētas. Mēness rīsus pārskaita, man maciņā naudiņu saber.”

Dažus rīsa graudiņus noliec tajās vietās, kur glabā naudu, pārējos atstāj mazā trauciņā uz palodzes līdz Pilnmēnesim. Rīsi uzsūks Mēness starus un atkal jau atvērs “naudas plūsmu”.

Nauda krustcelēs
Liela nomināla banknoti tumšajā diennakts laikā iznes krustcelēs un pēc kārtas noliec uz katra no četriem ceļiem.
Pārliekot naudu, runā šādus vārdus: “Viss dzīvais aug Saules gaismā, bet naudas augšanai vajadzīga Mēness gaisma.

Krustceles manu naudu ieraudzīja, Mēness uzlādēja. Likšu kabatā un nesīšu mājās. Bet naudas straume plūdīs man līdzi. Cik cilvēku krustceles šķērsos, tik naudas man Mēness atnesīs.”

Banknoti ieliec maciņā un netērē vienu mēnesi. Pēc tam par to nopērc to, kas tev visvairāk nepieciešams. Šī rituāla mērķis – lai tev vienmēr rastos klāt jauna nauda.

Monētiņa Mēnesim
Pats vienkāršākais rituāls un tai pašā laikā veids, kā radīt amuletu – parādi monētiņu Mēnesim, pagrozi to rokās un saki: “Augošais Mēnes, paskaties uz manu spožo naudiņu, kas ir tikpat apaļa, kāds kļūsi tu. Likšu to kabatā, nevienam nerādīšu.”

Monētiņu nēsā līdzi un nevienam nerādi. Tā, protams, atkal paredzēta, lai atvērtu naudas plūsmu! Gribi tici, negribi netici, bet pamēģināt taču var, vai ne?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aldonis Puskažociņš</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta
    mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un
    nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi
    savus slēptākos sapņus. http://bit.ly/2fxj60V

Pievienot komentāru