Rituāli, kas jaunā mēnesī jāveic finanšu labklājības piesaistīšanai

Apģērba vārdošana
Panākt jauna Mēness labvēlību un atvērt naudas plūsmu palīdzēs vienkāršs rituāls. Uzvelciet apģērbu ar kabatām, kam ir pogas. Ielieciet tajās spīdīgas monētas, vēlams sudraba krāsā. Pogas neaizpogājiet un periodiski pieskarieties monētām ar roku, lai tās justu jūsu enerģētiku. Atvērtas kabatas piesaistīs naudu jūsu dzīvē.

Naudas audzēšanas rituāls
Vakarā nolieciet uz palodzes vairākas dažādu nominālu banknotes. Ļaujat tām uzņemt Mēness enerģiju un sakiet: “Kā Mēness debesīs aug, tā arī mana nauda. Jo lielāks Mēness, jo man vairāk naudas”. Atkārtojiet šo rituālu vairākas reizes. Naudas zīmes ielieciet maciņā un neizmantojiet tās vairākas nedēļas. Tās piesaistīs labklājību naudas ziņā.

Rīsu apvārdošana
Finansiālu labklājību var panākt, izmantojot vienkāršu rituālu ar putraimiem. Diennakts tumšajā laikā paņemiet rīsu sauju, pieejiet pie loga un parādiet to Mēnesim. Pārberiet rīsus no rokas rokā un sakiet: “Pārberu putraimus un iztēlojos monētu skaņu. Mēness rīsus pārskaitīs, man maciņā naudas veidā atdos”. Vairākus rīsu graudus nolieciet vietās, kur jums glabājas nauda, pārējos rīsus atstājiet bļodiņā uz palodzes līdz iestājas pilnmēness. Tie uzsūks Mēness starus un piesaistīs jūsu mājoklim naudas plūsmu.

Nauda krustojumā
Liela nomināla banknoti tumšajā diennakts laikā jāiznes krustojumā un pārmaiņus jānoliek uz katra no četriem ceļiem.

Liekot naudu uz ceļiem, sakiet: “Viss dzīvais aug saules gaismā, bet, lai augtu nauda, nepieciešama Mēness gaisma. Krustojums manu naudu redzēja, Mēness uzlādēja. Likšu to kabatā un nesīšu mājās. Bet naudas plūsma sekos man. Cik cilvēku krustojumu šķērsos, tik daudz naudas man Mēness atnesīs”.

Banknoti ieliekat maciņā un netērējiet mēnesi. Tad iegādājaties par to kādu lietu, kas jums visvairāk vajadzīga. Šis rituāls vērsts uz to, lai jums pastāvīgi būtu nauda.

Monētiņa Mēnesim
Vienkāršākais rituāls ir parādīt monētiņu Mēnesim, pavirpināt to rokās un sacīt: “Augošais Mēnesi, paskaties uz manu spīdīgo naudiņu, tādu pašu apaļu kā tu. Es to kabatā ielikšu, nevienam nerādīšu”. Monētiņu nēsājiet sev līdzi un nevienam nerādiet. Tā atvērs finanšu plūsmas un piesaistīs labklājību.

Avots: “misstits.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">michy</cite>

    Cityfinances finansējums uzņēmumiem – palīdz piesaistīt naudu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem Latvijā, attīstot to uzņēmējdarbību. Vairāk šeit: http://www.cityfinances.lv/lv/finansejuma-pieteikums/

  • <cite class="fn">Hopa</cite>

    Varbūt labāk lasīt Delfi?

  • <cite class="fn">Kevin T</cite>

    Labvakar visiem. Pasakiet man lūdzu, kā atrast tiešām ir droša banka tagad internetā? Palīdziet man lūdzu ar to visu. Es gaidīšu jūsu atbildes.

  • <cite class="fn">Brianna</cite>

    Es saprotu, kā darbojas algas dienas aizdevums. Tomēr ne visi aizdevēji nodrošina finansējumu ar izdevīgiem nosacījumiem. Es esmu piesardzīgs pret šādu lēmumu un esmu ieradies šajā vietnē aizdevums. Šī ir ērtākā līdzekļu iegūšanas metode. Man nav jāatstāj māja. Pieprasītā aizdevuma nauda tiek noguldīta manā kontā tajā pašā dienā.

Pievienot komentāru