Romantisks noskaņojums! Mīlestības horoskops no 12. līdz 18. novembrim

Lauva

Pienācis laiks pārstāt domāt par visām problēmām, kas saistītas ar konkrēto situāciju, jo tas neko neatrisinās. Met bailes pie malas un ļaujies notiekošajam. Ja  pirmo reizi dosies uz randiņu, tad lieliski pavadīsi laiku, ja vien necentīsies skriet notikumiem pa priekšu.

Jaunava

Dažādu apstākļu iespaidā tu vari kaut ko pārprast, taču tu iestāsies par savu taisnību, kas var kļūt apkaunojoši. Ja plāno kaut kur aiziet, tad izbaudi šo laiku un nemēģini iesaistīties pārlieku nopietnās sarunās, atstāj to citai reizei.

Svari

Ja izvēle jāveic par labu nopietnam darbam vai laika pavadīšanai ar mīļoto cilvēku, izvēlēties nebūs grūti. Jūs abi vēlēsieties darīt kaut ko savādāku. Pavadiet laiku draugu lokā vai dodieties uz kādu izstādi. Dariet to, kas paplašinās jūsu zināšanas.

Skorpions

Tu jutīsi, ka starp tevi un mīļoto cilvēki ir barjera. Tu jutīsi pat miniatūrākos šķēršļus attiecībās. Lai arī attiecībās esi ļoti rūpīgs, tev šoreiz liksies, ka tavi centieni tikt klāt sev tuvajam cilvēkam, tiks bloķēti.

Strēlnieks

Šonedēļ jutīsies atsvešināts no pārējiem, it īpaši no sava partnera. Šķiet, ka lai arī ko tu darītu, neviens tevi nedzird un netiek uztvertas tavas bažas. Jums abiem jāpavada laiks vienatnē, lai jūs labāk saprastos un atkal būtu viena komanda.

Mežāzis

Vari iesākt jeb ko, taču neuzskati otru cilvēku par pašsaprotamu. Planētu izvietojums liks tev justies romantiski noskaņotam, tu dosies saņemt to, ko tu velies, nejautājot, vai citi vēlas to pašu. Neaizmirsti par sava partnera vajadzībām, vēlāk sapratīsi, ka kļūdies, bet tad jau var būt par vēlu.

Ūdensvīrs

Lai arī apkārt notiek dažādi galvu reibinoši notikumi, planētu izvietojums nodrošinās to, ka viss tiks kontrolēts – pat, ja šķiet, ka par mata tiesu. Tev un mīļotajam cilvēkam šī nedēļa var būt visai ellīga, tomēr tā liks saprast savas vēlmes un ambīcijas. Jums abus sagaida lielas lietas.

Zivis

Tu nesteidzies pieņemt lēmumus bez pietiekami lielas uzmanības, mīlestībā un attiecībās tu esi ļoti praktisks un šis laiks tev būs ļoti atalgojošs. Kāds tuvs cilvēks domā stipri līdzīgi. Jūs kopā būtu lieliska komanda.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru