Saderības horoskops: sieviete-Vērsis un vīrietis- Dvīnis

 

 

Ja sieviete-Vērsis ir sapratusi, ka Dvīnis viņai patiešām patīk, viņa darīs visu iespējamo, lai šo vīrieti ieinteresētu, turklāt tam viņai ir milzīgs arsenāls: maģisks jūtīgums, maiga kaisle, lieliska humora izjūta un viņa pilnīgi noteikti par partneri rūpēsies, dāvās viņam glāstus, būs pacietīga un saprotoša.

Ja arī Dvīnim sieviete-Vērsis būs iepatikusies, viņš noteikti izrādīs uzmanību, taču viņa visnotaļ ilgu laiku pret visiem šiem žestiem attieksies diezgan vēsi. Vispirms viņai viss kārtīgi jāapdomā, taču ja viņa tomēr jau ir izlēmusi vai arī kaut kādā brīdī padevusies vājuma mirklim, tad viņa pilnībā nodosies šīm attiecībām.

 

Lasi vēl: VĒRSIS – mīlestība, attiecības, laulība; privātīpašniecisks un ļoti izvēlīgs!

 

Arī pats Dvīnis pret visu šo attieksies ļoti piesardzīgi, jo viņam ļoti svarīgs ir vieglums. Pat visniecīgākais mājiens par nopietnām attiecībām var viņu pamatīgi nobiedēt. Arī tad, ja viņš jau būs gatavs atdot savu sirdi sievietei-Vērsim, rezerves sirdi viņš paturēs pie sevis (katram gadījumam).

Sieviete-Vērsis ir pietiekami pacietīga, tāpēc viņa spēs Dvīni visnotaļ ilgi arī gaidīt, kamēr viņš mētāsies apkārt un meklēs kaut kādus risinājumus.

Dvīnim vien sieviete var ļoti ātri apnikt, jo viņš tomēr mīl visu nezināmo, viņam ir interesanti atklāt kaut ko jaunu, bet tad, kad viņš visu būs atklājis, sieviete-Vērsis viņam var kļūt neinteresanta.

Sievietei-Vērsim būs jāiemācās ar sapratni attiekties pret pārmaiņām, kuras tik ļoti mīl Dvīnis, taču šai sievietei ļoti svarīga ir pastāvība, miers un harmonija.

Sieviete-Vērsis ļoti mīl bērnus. Vīrietis-Dvīnis var kļūt par ļoti labu tēvu, taču viņi abi savus bērnus vairāk lutina, nekā audzina.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru