Saderības horoskops: sieviete-Vērsis un vīrietis-Skorpions

 

 

Var teikt, ka tieši šis ir tas gadījums, kad satikušās divas pusītes, kas kopā ir kā viens vesels. Abi šie partneri viens otru lieliski papildina. Vīrietis-Skorpions par savu izredzēto rūpējas un izrāda mīlestību. Esot ar šo vīrieti, viņai nekad nekas netrūks. Sieviete-Vērsis, savukārt, šim vīrietim dāvās to neaizmirstamo sajūtu, kad  no tā vien, ka blakus ir mīļotais cilvēks, gribas lidināties pāris centimetrus virs zemes.

 

Lasi vēl: Saderības horoskops: sieviete-Vērsis un vīrietis- Dvīnis

 

Reti kuri citu zodiaka zīmju pārstāvji var lepoties ar tik ideālu divu siržu savienību. Zvaigznes viennozīmīgi šo savienību atbalsta. Šķēršļi, kas parādās viņu ceļā, ir viegli pārvarami, bet šaubas – maznozīmīgas. Šim pārim ir pilnīgi visas iespējas nodzīvot kopā līdz pat zelta kāzām un stāstīt saviem mazbērniem savu skaisto mīlestības stāstu!

Tas, ka sieviete-Vērsis un vīrietis-Skorpions pilnībā der viens otram, ir skaidrs. Vienīgais, ko ir vērts atzīmēt – viņiem ir jāsargā sava savienība no skauģiem, jo atradīsies tie, kas visādi centīsies šīs harmoniskās savstarpējās attiecības izpostīt. Visā pērējā šo pāri gaida unikāla iespēja nodzīvot kopā daudzus īstas idilles pilnus gadus!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru