Saderības horoskops: sieviete-Vērsis un vīrietis-Vērsis

 

Sievieti-Vērsi daba ir apveltījusi ar šarmu un izteiktu sievišķību. Valdzinošais skatiens, maigā balss un burvīgais smaids spēj savaldzināt vīrieti-Vērsi jau pirmajā minūtē. Viņu savstarpējo attiecību attīstība ir spirālveida. Tas nav tas variants, kad iesākumā ir bezgala liela kaisle, kas gala rezultātā pārvēršas mierīgs un draudzīgās attiecībās. Tandēmā starp šo vīrieti un sievieti sākotnēji rodas simpātijas un pieķeršanās, bet pakāpeniski viņi atrod arvien vairāk līdzību un vienādu uzskatu, kā rezultātā nododas mīlestības pilnām attiecībām.

Grūtības var sagādāt lomu sadale attiecībās, jo cīņa par vienlīdzību turpinās visas savienības laikā. Vīrietis-Vērsis ir radis būt galvenais visos savas dzīves aspektos, tāpēc viņš ir par to, lai sieviete-Vērsis paklausītu viņu pilnīgi visos jautājumus. Viņai gan šāda hierarhija šķiet nepieņemama. Arī tad, ja viņa necenšas uzņemties vadošo lomu attiecībās, viņa tiecas būt vismaz vienā līmenī ar vīrieti. Sievietei-Vērsim tas ir ļoti svarīgi, tāpēc viņa pilnīgi noteikti neatkāpsies no šīs domas.

Vieta, kur tiek atrisinātas visas domstarpības – guļamistaba. Abi šie partneri lieliski izjūt viens otru, turklāt viņu vēlmes šajā ziņā pilnībā sakrīt. Partneres romantisms un vīrieša-Vērša kaisle ļauj gūt maksimālu baudu no intīmās tuvības.

 

Lasi vēl: Sieviete VĒRSIS – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

 

Viņu jūtas un pievilkšanās spēks neļauj viņiem ilgu laiku nodzīvot neoficiālās attiecībās, tāpēc laulība – tas ir jautājums, kas tiek atrisināts ļoti īsā laikā periodā. Viņi abi uz to tiecas, un nevienam no viņiem par to nešaubās – tā patiešām ir svarīgākā diena viņu mūžā!

Pēc tam, protams, tiek domāts par bērniem. Sieviete-Vērsis sapņo par bērniņu, turklāt ne vienu vien un vēlams uzreiz pēc kāzām, taču vīrietis-Vērsis vispirms vēlas radīt spēcīgu finansiālo pamatu. Sievietei šajā jautājumā nākas piekāpties, bet vecāki viņi pilnīgi noteikti ir vienkārši lieliski!

Divu vienādu zodiaka zīmju pārstāvjiem ar līdzīgu likteni ir visas tiesības būt laimīgiem. Viņiem uz to pilnīgi noteikti ir visas iespējas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru