Saderības horoskops: sieviete-Vērsis un vīrietis-Zivis

 

 

Ģimenes dzīvē abi šo zodiaka zīmju pārstāvji sader visnotaļ labi, taču, protams, ka ir arī savas negatīvās iezīmes. Viens no mīnusiem varētu būt greizsirdība, greizsirdība no sievietes-Vērša puses.

Viņa ir spējīga sevi šajā ziņā “uzkurināt” arī bez redzama iemesla. Viņai brīžiem var sākt liekties, ka uz viņas vīrieti (visu tādu ideālu un ar “zelta” raksturu) kāda cita met acis.

Ar laiku gan viņa saprot, ka velti bojājusi savus nervus, jo viņas vīrietis jau gadiem katru rītu pamostas tieši viņas apskāvienos.

Par vēl vienu klupšanas akmeni šajā ģimenes idillē var kļūt sievietes-Vērša “taupība”. Taupībai viņai ir raksturīga tikai un vienīgi grūtajos dzīves periodos. Ikdienā viņa nespēj pretoties kārtējās nevajadzīgās lietas nopirkšanai, lai it kā mājās radītu komfortu. Un viņai nebūt nav saprotams, kāpēc vīrietis-Zivis ar šo viņas rīcību nav apmierināts, jo viņa taču necenšas tikai savā labā, bet arī visas ģimenes.

Šis vīrietis pilnīgi noteikti nav skopulis, taču viņš dod priekšroku krāt un tērēt naudu uz kaut ko daudz nozīmīgāku viņa skatījumā.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Zivis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

Sieviete-Vērsis nespēj iedomāties savu dzīvi bez bērnu čalām savās mājās, tas attiecas arī uz vīrieti-Zivis. Šai sievietei ir ļoti izteikts mātes instinkts. Arī vīrietis-Zivis pilnīgi noteikti šajā ziņā neatpaliek. Viņš dievina savus bērnus, cenšas viņiem dot visu, kas viņiem vajadzīgs, un pat vēl vairāk.

Kopumā var teikt, ka sieviete-Vērsis ir ļoti spēcīgs atbalsts vīrietim- Zivis, bet viņš, savukārt, ir ne tikai savas izredzētās mīļotais cilvēks, bet arī uzticams draugs. Pats galvenais – atcerēties to, ka jebkuru attiecību ļoti svarīga sastāvdaļa ir savstarpējā sapratne.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru