7. novembrī sāksies Skorpiona mēnesis. Kā tas ietekmēs visas zodiaka zīmes?

sko
Lūk, kā tas ietekmēs zodiaka zīmes!

Skorpioniem ir slepeni, pašiem vien zināmi mērķi, ko viņi citiem neatklāj. Tas padara viņus noslēpumainus un tāpēc vēl jo interesantākus, bet dažkārt šo īpašību dēļ viņus pārprot. Šie cilvēki ir sabiedriski un draudzīgi noskaņoti, bet, ja viņus aizvaino, tad var rēķināties, ka saņems kādu izsmalcinātu dzēlību. Dažkārt Skorpioni ir grūti izprotamas personības, jo savu patieso dabu atklāj tikai ļoti tuviem cilvēkiem. Viņiem patīk viss, kas spēj radīt jaunas un dziļas emocijas un pārdzīvojumus.

Auns

Auna ikdienā iezagsies gausums, jo darbu būs vairāk nekā spēka tos paveikt. Tas radīs iekšējo spriedzi, kas veicinās konflikta situāciju veidošanos gan darbā, gan personīgajās attiecībās. Labākās zāles pret stresu ir miegs, tāpēc ieteicams rūpīgi plānot laiku darbam un atpūtai. Īpaši uzmanīgiem un savaldīgiem jābūt novembra pirmajā nedēļā.

Vērsis

Pēc aktīvas darbošanās būs jūtams nogurums. Vērsim gribēsies ieņemt novērotāja lomu un ļaut darboties citiem. Lai viss veiksmīgi ritētu, novembra beigās rūpīgi jāsaplāno novembra darbi. Jārūpējas par informētību Vērsim svarīgajās dzīves sfērās. Garām palaistie sīkumi var radīt zaudējumus. Vairāk jāuzticas “iekšējai sirdsbalsij”.

Dvīņi

Dvīņi jutīs spēka pieplūdumu. Labi rezultāti būs iepriekšējo mēnešu pūliņiem. Dvīņi saņems domubiedru novērtējumu un tuvinieku atbalstu. Novembra otrajā pusē vairāk vērības jāveltī transportlīdzekļu tehniskajam stāvoklim un drošībai uz ceļa. Der atcerēties, ka dusmas ir slikts padomdevējs.

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā Skorpiona laikā ies visās zodiaka zīmēs dzimušajiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru