Sapņo par mīlestību? Liec lietā septiņus fen šui talismanus tās piesaistīšanai

mandarinpiles

Mandarīnpīles — fenšui mīlestības, maiguma un stipru ģimenes saišu simbols. Šo putnu pāris sola laimi laulībā, bet tiem, kuri šobrīd ir vieni – veiksmi attiecību veidošanā. Talismanu izmanto mīlestības sektora aktivizācijai dienvidrietumos, tāpat arī guļamistabas noskaņas uzlabošanai.

Kristāli — Zemes elementi, kas ļoti aktīvi ietekmē guļamistabas dienvidrietumu sektoru. Ja kristālu turklāt vēl apgaismosi, iecerētā partnera jūtas uzplauks ar īpašu kvēli.

Bezdelīgu pāris — Ķīnā simbolizē mājas omulību un tīrību, pēcnācējus un labklājību. Šādus putniņus vari novietot jebkurā dzīvokļa vietā.

Peoniju attēls – kādā fotogrāfijā saskaņā ar fenšui vajadzētu būt redzamām peonijām. Tieši šos ziedus uzskata par spēcīgākajiem mīlas talismaniem. Šādu gleznu vai fotogrāfiju vajadzētu novietot mīlestības meklētāja guļamistabā. Savukārt laulātam pārim peoniju attēlu jānovieto viesistabā.

Tauriņi — prieka un vēlmju piepildīšanās simboli. Divi tauriņi vai vesels tauriņu pulks labvēlīgi ietekmēs noskaņu guļamistabā. Arī gādās, lai partneru seksuālās attiecības nekļūtu vienmuļas.

Hieroglifi mīlestības piesaistīšanai – vēlams, gleznoti ar zelta burtiem uz sarkanas pamatnes. Nozīme – “dubulta veiksme”. Te nu novietošanas iespējas visplašākās, sākot ar jau vairākkārt minēto guļamistabas dienvidrietumu sektoru, beidzot ar rokassomiņu.

Lukturīši pie ārdurvīm – pozitīvu mīlestības enerģiju piesaistīs tradicionālie ķīniešu lukturīši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru