Saules zīme un zodiaka zīme – tās ir atšķirīgas!

lqtzkdsmc

Iespējams, ka arī tu esi saskāries ar apjukumu, meklējot astroloģiskās atbildes, kad tavā priekšā parādās gan zodiaka zīme, gan Saules zīme.

Bet apjukumam ir jādara gals. Šajā rakstā uzzini, kas ir Saules zīme astroloģiskajā pasaulē.

Vienkārši runājot – Saules zīme ir zodiaks, kādā Saule bija novietota brīdī, kad tu nāci šajā pasaulē.

Saules zīme – pazīstama arī kā zvaigznes zīme, jo Saule ir zvaigzne. Bieži vien dzirdēts klasificējums, ka Saule ir planēta, jo tā rotē gluži tāpat kā visi pārējie Saules sistēmas ķermeņi, bet tas nav zinātniski pareizi. Saule ir Saules sistēmas zvaigzne, kas visvairāk ietekmē visas planētas, komētas, asteroīdus un citus ķermeņus. Kad Saule atrodas konkrētā zodiakā, dažādi mūsu dzīves aspekti tiek ietekmēti, lai mēs varētu iet dzīves ceļu, kas mums paredzēts.

Saules zīme un zodiaka zīme ir divas dažādas zīmes.

Abas – Saules zīme un zodiaka zīme ir savstarpēji ietekmējoši svarīgas, bet ir nozīmīgi saprast, ka šīs zīmes ir atšķirīgas. Daudzi jauc Saules zīmi ar zodiaka zīmi, jo zodiaks ir galvenā vieta, kurā Saule atradās tad, kad cilvēks ir piedzimis.

Saulei nepieciešamas papildus 25 dienas, līdz tā pilnībā ir veikusi rotāciju ap savu asi. Laiks, kādā ekvators rotē, salīdzināti ar Ziemeļu un Dienvidu poliem, ir par dažām dienām atšķirīgs. Ir daudzi cilvēki, kas piedzimuši aptuveni vienā un tajā pašā laikā, bet dažādās pasaules malās un reģionos, iespējams, pat dienās. Tieši šī iemesla dēļ dažādiem cilvēkiem, kas dzimuši vienā brīdī, var būt dažādas Saules zīmes nu zodiaka zīmes.

Lai saprastu savu Saules zīmi, ir nepieciešams zināt vietu, kur tu esi piedzims, laiku, kad tu esi piedzimis. Šo datu zināšana ir atslēga, lai noteiktu precīzus astroloģiskos datus. Pastāv arī iespēja šos datus ievadīt internetā pieejamās mājaslapās, un tās tev spēs sniegt pietiekami precīzu informāciju par tavu Saules zīmi. Un ja tu izdomā, ka tev tas nav nepieciešams un tev pietiek ar zodiaka zīmi, tad, protams, tu vari meklēt savu astroloģisko informāciju pēc tās.

Un, ja kāda iemesla dēļ, tu nespēj atrast savu personīgo Saules zīmi, neuztraucies. Tev nepieciešams cits „piegājiens” domai par to, ka tu vēlies izveidot attiecības ar Sauli. Saule, pati par sevi, zināma kā dažādu problēmu atrisinātāja – depresijas ārstētāja, imūnsistēmas stiprinātāja, ķermeņa attīrītāja un tā tālāk. Tev ir iespēja nonākt kontaktā ar šo zvaigzni. Nosaki pats sev savus mērķus un ļaujies savam ceļam pret Saules saprašanu sevī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru