Seno ķeltu horoskops – uzzini, kas tu esi!

tumblr_mchvvt7Psj1qi9jpao1_500

Ambiciozais bērzs, ideālistiskais pīlādzis, intuitīvais vītols vai dāsnā īve – vai zini, kas es Tu?

 

BĒRZS: 24.decembris – 20.janvāris

Bērzs spēj motivēt citus. To vada ambīcijas un iekšējā degsme. Bērzs jūt neapslāpējamu vēmi iepazīt jaunus horizontus un paplašināt vecos.

PĪLĀDZIS: 21.janvāris – 17.februāris

Pīlādzis ir filozofs. Tas dzīvē redz augstus ideālus un idejas. Tomēr šie ideāli var pīlādzim likt izdegt, atņemot visus spēkus un enerģiju.

OSIS: 18.februāris – 17.marts

Osis ir brīvdomātājs. Radošs, intuitīvs un dvēselē tīrs. Spēj iedvesmot citus, nemaz necenšoties to paveikt. Osis nepiedēvē nekam vērtību, viņš tic, ka laiks pats to radīs.

ALKSNIS: 18.marts – 14.aprīlis

Alksnis ir dzimis līderis. Tas iemieso dažādas personības. Alksnis apzinās savu ceļu un iet pa to droši, pārliecināti. Viņš sev tic un šo ticību nespēj izjaukt nekas.

VĪTOLS: 15.aprīlis – 12.maijs

Vītolā iemieso pārdabiskais, ko reizēm grūti apjaust. Bet līdz ar pārdabisko, Vītols ir arī ļoti inteliģents un intuitīvs. Vītols ir pacietīgākā Ķeltu zīme. Kā arī Vītolam piemīt potenciāls, kad nedrīkst palikt neattīstīts.

VILKĀBELE: 13.maijs – 9.jūnijs

Vilkābele nav tāda, kāda tā sākotnēji šķiet. Ārējā un iekšējā personība ir krasi atšķirīga. Vilkābelē pulsēt pulsē radošuma liesma. Kā arī attiecībās Vilkābele spēj būt labākais klausītājs, kas apveltīts ar lielisku humora izjūtu.

OZOLS: 10.jūnijs – 7.jūlijs

Ozoli ir neizsakāmi spēcīgi – tas var izpausties gan fiziski, gan garīgi. Ozols mīl apgūt jaunus amatus un prasmes, lai pēc tam dalītos ar šīm zināšanām.

ASLAPAINĀ PALMA: 8.jūlijs – 4.augusts

Aslapainās Palmas zīmē dzimušie tiecas kļūt par līderiem un vadītājiem. Viņos pulsē sacensību un līderības gars. Viņi bez problēmām izprot to, kas vairumam šķistu lielākā dzīves mistērija.

LAZDA: 5.augusts – 1.septembris

Lazdas ir akadēmiskie ģēniji. Tās tiecas zināt visu par visu, lai allaž būtu informēti par svarīgo pasaulē. Lazdas pamana detaļas, neko nedara “tāpat vien”.

VĪNOGULĀJS: 2.septembris – 29.septembris

Vīnogulāja daba ir neparedzama un mainīga. Vīnogulāji ir empāti un allaž redz abas stāsta puses. Vīnogulājs tiecas dzīvē saglabāt klasisku mērenību.

ĪVE: 30.septembris – 27.oktobris

Īves daba ir dāsna. Tās ir līdzjūtīgas un iecietīgas, arī harizmātiskas un apburošas. Īves mēdz būt garīgi attīstītas.

NIEDRES: 28.oktobris – 24.novembris

Niedres ir glabātājas – visbiežāk noslēpumu. Tās tiecās saprast jēgu itin visā notiekošajā. Tomēr Niedres spēj būt arī manipulatīvas, jo tās lieliski saprot cilvēku vājās un stiprās puses.

IEVA: 25.novembris – 23.decembris

Ievas ir mīlošas un arī mazliet trakas. Ievas ir dabas bērni. Tās ir ekstravertas un arī ļoti, ļoti atklātas. Tās nemelo, bet saka, kā ir.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru