Šausmu filmu horoskops – ar humora piedevu

Auns

Auns vienmēr nomirst pirmais.

Vērsis

Atrod citu cilvēku ķermeņus. Piedod, bet tu esi pirmais, kurš iekuļās problēmās. Skaļa kliegšana un negaidīts uzbrucējs aiz muguras – tas raksturo tevi šausmu stāstā.

Dvīņi

Ģeniālais detektīvs. Tu esi tas, kurš izdomā, kas tieši notiek un kāpēc tas notiek. Tu sapratīsi, ar ko ir šī cīņa un tu būsi arī tas, kurš radīs situācijai piemērotu plānu.

Vēzis

Tas, kurš veic sliktākās izvēles.  Tu esi tas, kurš izdomā iet tumšos, nezināmos gaiteņos, vai arī vietas, kur tieši izdzisušas gaismas. Ja dzirdēsi kādu bēniņos, tu noteikti izdomāsi, ka tas ir jāpārbauda, vai arī dzirdējis slepkavu, tu skriesi augšā pa trepēm, nevis ārā no mājas.

Lauva

Tu esi tas, kurš ienes dusmas un šausmas scenārijā. Ja tu dzer, nodarbojies ar seksu vai arī izģērbies, cilvēki ap tevi nomirs. Bet tu tik un tā izbaudi ballīti un to turpini. Un tad pēc scenārija tu nomirsti. Cerams, ka tas ir tā vērts.

Jaunava

Šausmu filmu Rambo. Žēl to teikt, bet tavs tēls arī nomirst. Bet vismaz – tu tiec pie īstām un aizraujošās cīņām: pilnām kauju un ieroču. Tu esi drošs vai arī pārdrošs, vai pat muļķīgs savā pārgalvībā. Bet šausmu filmās tas ir viens un tas pats.

Svari

Tu esi slepkava. Pārstāj būt tik ļauns un noliec nost nazi.

Skorpions

Tu esi upuris. Tu esi tas, kurš cenšas izglābt visu grupu, darot visu to „kas ir pareizs”. Diemžēl, šausmu filmās katrs ir par sevi, tādēļ tu būsi diezgan bezjēdzīgs un tu mirsi lieki un nevajadzīgi.

Strēlnieks

Tas, kurš izdzīvo. Tu esi vienīgais vai retais, kas pārdzīvo un paliek dzīvs. Tu esi gudrāks par slepkavu un tu izturi līdz beigām. Tikai lai tiktu līdz nākamajai filmas daļai un tad nomirtu.

Mežāzis

Slepkavas palīgs. Jā, mēs zinājām, ka slepkava nevarēja to paveikt viens – viņš nevarēja būt divās vietās vienlaicīgi.

Ūdensvīrs

Detektīvs. Tu esi pirmais, kurš izvirza kādu ideju vai dod slēdzienu par to, kas noticis. Tu paredzi, kad notiks tālāk. Nav svarīgi, ko tu dari, tu vienmŗ esi divus soļus priekšā. Bet tikai līdz beigām, kad neloģisku apstākļu dēļ tu nomirsi.

Zivis

Tu esi tas neveiklais un nesaprotošais. Pat pēc pirmajiem diviem līķiem tu apgalvo, ka nekas te nenotiek. Un tad saņem sitienu no muguras.

Avots: midnightsocietytales.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru