Šīs piecas Zodiaka zīmes vislabāk prot glabāt noslēpumus

secrets

Šajā sarakstā ir atlasītas tās Zodiaka zīmes, kuras apzinās informācijas nozīmību un ietekmi.

Šāda informācijas nopietnības apzināšanās, parasti palīdz glabāt noslēpumu.

Vērsis

Šī zīme parasti nav sevišķi runātīga, līdz ar to, pat, ja Vērsis nesaprot, cik spēcīgs ierocis ir informācija, tad diez vai viņš kādam kaut ko izstāstīs. Parasti Vērši runā maz, taču ļoti trāpīgi un kodolīgi.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras vislabāk prot „lasīt” un „atkost” cilvēkus

Tas nozīmē arī to, ka parasti viņi izdomā galvā, ko teiks un tikai tad runā. Līdz ar to, noslēpumi pie Vērša ir kā Šveices bankā. Protams,  ir gadījumi, kad cilvēks runā tukšas runas, tikai lai piesaistītu sev uzmanību. Tomēr, ar Vēršiem, kuri ir pašpārliecināti, tā parasti nenotiek.

 

Vēzis

Šī zīme arī nav no runātīgajām, taču, ja viņas runā, tad tikai to, ko zina droši. Un droši viņas zina, ka nedrīkst atklāt noslēpumu, jo pastāv iespējamība, ka to var uzzināt arī citi.

Vēži nekad tā neriskētu ar draugu, viņi nenodod tos, ar kuriem ir tuvi, līdz ar to, ja esat droši par draudzības saitēm ar Vēzi, tad noslēpums pie viņa ir kā seifā. Cita lieta, ja Vēzim kaut ko pasaka kāds paziņa. Tādā gadījumā Vēzis zina, ka tam otram ir jādomā, kam un ko stāstīt. Viņš labi jūt to robežu, kad ir draugs un kad nav.

Un nedraugu noslēpumi nav sevišķi svarīgi, līdz ar to, viņš tos vai nu aizmirst, vai labdabīgi pajokojas, šo slepeno informāciju izstāstot.

Lai uzzinātu, kuras ir pārējās 3 zīmes un izlasītu aprakstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Haralds Mellakauls</cite>

    Jaunava

    Šī Zodiaka zīme ļoti labi apzinās informācijas nozīmību. Ja viņa kaut ko stāstīs, tad tikai tamdēļ, lai panāktu izmaiņas attiecīgajā situācijā. Jaunavas rūpīgi pārdomā vārdu izvēli un manieri, kādā runā, jo viņas zina, cik tas ir būtiski ticamības, sajūtas un iespaida radīšanā. Jaunavas parasti atstāj uzticama cilvēka iespaidu, un pie šādiem cilvēkiem, citi bieži meklē mierinājumu, stāstot savas bēdas.

Pievienot komentāru