Šīs zodiaka zīmes sākumā šķiet ļoti vēsas un ieturētas, bet ir kaislīgas un mīlošas

 

SKORPIONS

Skorpioni pēc dabas ir ļoti atriebīgi cilvēki, nereti ar sliktu slavu, jo nekad neļauj sev kāpt uz galvas. Viņu tiešums un atklātība ļoti daudziem nepatīk, turklāt viņi citus mēdz aizskart pat neapzinoties un to nedomājot.

Lai vai kā, sākumā var šķist, ka viņa sirds ir rozīnes lielumā, un ka viņš teju nav spējīgs mīlēt nevienu kā tikai sevi pašu (kaut arī sevis mīlēšana Skorpioniem ir visai diskutabls jautājums). Tomēr, iepazīstot viņu tuvāk, nākas atklāt viņa kaislīgo un gādīgo pusi. Tiesa, lai to iepazītu, nepieciešams laiks, jo Skorpions nav tas cilvēks, kurš uzreiz atvērsies un kādam uzticēsies, kur nu vēl dalīsies ar savām sirds dziļākajām sāpēm.

Šie cilvēki patiesībā ir ļoti emocionāli, jo pieder pie Ūdens stihijas, kas atbild par sentimentu un emocijām. Viņaprāt, emocionalitāte ir vājuma pazīme, kuru viņš cenšas maksimāli nomaskēt aiz savas nereti cietsirdīgās rīcības un skarbajiem vārdiem, un to parāda tikai sev tuvākajiem cilvēkiem.

Lasi arī: Zodiaka zīmju saderība: ar kuru tev varētu izveidoties vislabākās attiecības?

JAUNAVA

Jaunavas parasti ir tendēti uz karjeru, un ir visai loģiski domājoši cilvēki, kas dzīvē virzās pēc noteiktas taktikas, un ne visai labi padodas dažādām improvizācijām. Varētu šķist, ka viss, kas šos cilvēkus interesē ir materiālās vērtības, taču tā nebūt nav! Šie cilvēki ir ļoti mīloši, tiesa, ne vienmēr to izrādīs sabiedrībā, nemitīgi skūpstoties ar partneri. Jaunavas ir prātīgāki, un savu patiesi mīļo pusi izrāda divvientulībā. Šis cilvēks vienmēr ir gatavs aizstāvēt savus draugus un mīļos, ar visiem zobiem un nagiem!

Turklāt, ja jums šķiet, ka Jaunavas gultā nav kaislīgas, tad jūs rūgti maldāties. Viņš neuzskata par nepieciešamu flirtēt ar kuru katru, viņa cieņa un draudzība ir kas tāds, kas ir jānopelna.

Lasi arī: 3 iemesli, kāpēc mīlēt katras Zodiaka zīmes sievieti

MEŽĀZIS

Mežāzis, kā jau Zemes stihijas zīme, ir visai stabila, un nepadodas dažādiem kārdinājumiem mīlas jomā. Var teikt, ka viena no uzticīgākajām Zodiaka zīmēm (tāpat kā Vērsis).

Šie cilvēki no malas mēdz izskatīties ļoti iedomīgi un lepni, un bezgala augstprātīgi. Patiesībā tā nebūt nav. Jāatzīst, ka par to zina tikai viņa tuvākie cilvēki. Attiecībās Mežāži ir ļoti mīļi, un savam partnerim nežēlo neko… varbūt vienīgi laiku, kuru viņi mēdz pārāk bieži pavadīt strādājot. Lai vai kā, viņa darbaholisms nav jāuztver kā kaut kas slikts – vismaz būsiet droši, ka viņam nebūs laika, lai domātu par citiem cilvēkiem, kur nu vēl lai jūs krāptu!

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras iemīlas pamatīgi un no visas sirds

LAUVA

Šī zīme ir atpazīstama ar savu lepnumu un konkurēt spēju. Šie cilvēki ir gatavi kāpt pāri līķiem tikai, lai tiktu pie kārotā mērķa. Varētu pat šķist, ka viņus dzīvē interesē tikai nauda un slava.

Patiesībā šie cilvēki ir ļoti jauki un labi pret saviem dārgajiem. Lauvas ļoti dāsni, un savam sirdsāķītim neko nežēlo. Ļoti mīloši un kaislīgi cilvēki, kas atdod sevi visu ne tikai darot to, kas viņam patīk, bet arī attiecībās. Īsts galējību cilvēks, kurš vai nu mīl, vai nu nīst.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru