Šo 4 zodiaka zīmju sievietes visvairāk mīl drāmu

 

SKORPIONS

Kaisle ir Skorpiona otrais vārds un šīs emocijas var tikt paustas dažādos veidos. Visbiežāk Skorpiona zīmē dzimušās sievietes kaisli pauž pret dzīvi un seksu, tajā pašā laikā ir brīži, kad šī enerģija tiek ievirzīta citās sliedēs.

Neviens nav pārsteigts redzēt Skorpionu emocionālu un agresīvu, kad tas nav ar kaut ko apmierināts.

Ikvienam, kurš atrodas pārāk tuvā šīs būtnes attālumā viņas untumu lēkmes brīdī vajadzētu mesties, kur kājas nes, lai paglābtu savu ādu. Viņas dusmas kļūst par ko pārākajā pakāpē dramatisku un Skorpiona sieviete pārvēršas vardarbīgā būtnē. Tā vietā, lai mēģinātu viņu vest pie prāta, daudz loģiskāk būtu meklēt patvērumu, līdz vētra pārgājusi.

STRĒLNIEKS

Strēlniekam piemīt entuziasma pilns skatiens uz dzīvi, tādēļ gadījumā, ja šajā zīmē dzimusī sieviete sāk uzvesties dramatiski, tas parasti netiek vērtēts negatīvi. Tas, ka viņa nav pārskaitusies nebūt nenozīmē, ka viņa nesāpinās tavas jūtas.

Strēlnieka zīmē dzimusī sieviete spēj būt visai šerpa, ja pati to vēlas, vairāk par visu viņai patīk runāt, tieši šīs nodarbes rezultātā viņa vienmēr iekuļas nepatikšanās.

Strēlnieka sievietes klātbūtnē grūti turēties pie saviem ieročiem, jo viņa cenšas izpatikt visiem. Pat tad, ja tas nozīmē runāt par sevi pārlieku dramatiskā un teatrālā manierē.

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušai sievietei nav bail paust savas emocijas, lai arī kādas tās nebūtu. Viņas sīkstums dažkārt ir lieliska īpašība, bet dažkārt tas nemanāmi pāraug sāncensības garā.

Ja sieviete Vēzis kļūst aizkaitināta, neatkarīgi no tā vai tas noticis pārguruma vai emociju dēļ, viņa dramatiski asi reaģē, uzvedoties kā princese. Šādās situācijās vislabāk viņu uzreiz atgriezt realitātē pēc iespējas ātrāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru