Šo zodiaka zīmju pārstāvji ir vislabākie mīlētāji

Vai arī tava zodiaka zīme ir vislabāko mīlētāju topā?

MEŽĀZIS

Mežāzim ir nepieciešams beznoteikumu atbalsts un mīlestība, tādēļ, lai gan viņš ir labs mīlētājs, tu iegūsti papildus punktus par to, ka vienkārši esi viņam blakus – īstajā vietā un īstajā laikā. Mežāzi uzbudina tas, ka otrs viņa labā kaut ko izdara, izpalīdz. Ja pie tam uzrīkosi romantisku, pārdomātu vakaru, viņš būs sajūsmā.

VĒZIS

Šai zīmei ir nepieciešams fiziskais kontakts, bieža jūtu izrādīšana un daudz vairāk emocionālā mierinājuma nekā ierasts. Partnerim vienmēr ir jāparāda, ka viņš “strādā pie attiecībām” – tas nozīmē solījumu turēšanu, attiecību attīstīšanu, pārsteigumus un randiņus. Vēzī ir jāraisa maksimāla uzticība, citādāk no viņa nesagaidīsi seksuālo brīvību.

VĒRSIS

Vērši ir ļoti labi “mīlētāji”. Viņiem patīk labi paēst un vēlāk nodoties patīkamiem mīlas priekiem – viņi ļaus sevi izmīlēt no matu saknēm līdz pat papēžiem. Atmosfērai ir jābūt modernai un mierīgai. Vērsim parasti svarīgākais ir apmierināt partneri, nevis sevi, tomēr viņam nepatīk gulēt “svešās” gultās – vislabāko baudu Vērsim ir iespējams sniegt viņa paša mājās, paša gultā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru