Horoskops sievietēm: labākais vecums kāzām

Kas to būtu domājis, ka laime laulībā ir atkarīga ne tikai no abu partneru zodiaka zīmju saderības, bet arī no tā, kādā vecumā sieviete apprecas, tāpēc mēs Tev piedāvājam uzzināt, kad tad Tev īsti vajadzētu iestūrēt laulību ostā!

Pēc astrologu domām, dažādu zodiaka zīmju pārstāvēm ir savs konkrēts laika posms, kurš ir vislabvēlīgākais, lai stātos laulībā. Ja sieviete apprecas pirms vai pēc šī laika, ģimenes dzīvē viņai būs jāsaskaras ar ļoti daudziem izaicinājumiem un problēmām, tāpēc, ja esi jau precējusies, noskaidro, vai izlēmi par labu šim solim “īstajā” laikā, bet, ja tas Tev vēl priekšā, uzzini, kādā vecumā Tev vajadzētu precēties!

AUNS

Šīm sievietēm zvaigznes neiesaka steigties ar kāzām, jo šīs zīmēs pārstāvēm labāk būtu domāt par karjeru un tikai pēc tam par ģimenes dzīvi. Ja šīs sievietes tomēr izdomā sevi sasaistīt ar laulības saitēm jau agrā vecumā, tad vēlāk viņām nākas nožēlot palaistās iespējas. Vislabvēlīgākais laiks precībām – 27 – 32 gadi.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāves, kā likums, var mierīgi apvienot darbu ar ģimenes dzīvi, tāpēc izvēle starp karjeru un ģimenes dzīvi viņām nav jāizdara. Šīm sievietēm zvaigznes iesaka iestūrēt laulības ostā vecuma posmā no 24 – 27 gadiem.

DVĪŅI

Šīm sievietēm vispirms vajadzētu kārtīgi “izskrieties”, tāpēc precēties agrā vecumā noteikti nebūtu vēlams, taču arī vecmeitās nav vērts palikt. Optimālākais laiks laulībām un ģimenes veidošanai varētu būt no 26 – 28 gadiem.

VĒZIS

Šīs sievietes laulībā kļūst par lieliskām sievām un mātēm, jo rūpes par vīru un bērniem – tas ir viņu aicinājums, tāpēc precēties šīs zīmes pārstāvēm vajadzētu vecuma posmā no 18 – 24 gadiem, vēla laulība viņām laimi nenesīs.

LAUVA

Lauvām ar precībām nevajadzētu steigties, jo šīs zīmes sievietēm vispirms vajadzētu padzīvot savam priekam un kā nākas izbaudīt vīriešu uzmanību, tāpēc viņām vispiemērotākais laiks laulībām ir no 25 – 29 gadiem.

JAUNAVA

Jaunavām vislabāk būt precēties tieši agrā vecumā, jo tieši laulībā viņas spēs iegūt vajadzīgo pieredzi un atrast sevi, tāpēc šīs zīme sievietēm tiek rekomendēts precēties vecumā no 19 – 24 gadiem.

SVARI

Šīm sievietēm nav konkrēta perioda ģimenes radīšanai, jo viņas spēj atrast laimi laulībā gan 18 gados, gan arī 50. Šīs zodiaka zīmes pārstāvju raksturs un attieksme pret vīriešiem laika gaitā būtiski nemainās, tāpēc viņām noteikti nevajadzētu raizēties par savu nākotni. Savu otro pusīti viņas varēs atrast jebkurā vecumā.

SKORPIONS

Šīm sievietēm laulību ir labāk atlikt, taču ne uz ļoti ilgu laiku. Vislabvēlīgākais laiks šim solim ir no 23 – 26 gadiem.

STRĒLNIEKS

Šīm sievietēm ir divi periodi, kas ir visnotaļ labvēlīgi laulībām. Pirmais periods ir no 20 – 24 gadiem, bet otrais no 30 – 33 gadiem. Pārējā laikā zvaigznes neiesaka veidot ģimeni, pretējā gadījumā – laulība ļoti ātri var izjukt.

MEŽĀZIS

Šīm sievietēm zvaigznes rekomendē precēties vecumā no 25 – 29 gadiem. Ja ar laulībām tiks vilkts garumā, tad vīriem nāksies samierināties ar šo sieviešu niķīgo raksturu.

ŪDENSVĪRS

Šīs sievietes, kā likums, daudz neaizdomājas par ģimenes radīšanu un cenšas šo brīdi aizkavēt. Skaidrs ir tas, ka laulības agrā vecumā noteikti nav priekš šīs zīmes pārstāvēm, tāpēc zvaigznes viņām iesaka iestūrēt laulību ostā vecumā no 28 – 35 gadiem, līdz tam viņas būs paspējušas izbaudīt dzīvi vienatnē.

ZIVIS

Šīm sievietēm ieteicams precēties agrā vecumā, tomēr arī pārsteidzīgu izvēli nevajadzētu izdarīt. Agras laulības ir labas tikai tajā gadījumā, ja partneris ir tiešām izdevīgs ķēriens. Vislabvēlīgākais laiks laulībām ir no 18 – 26 gadiem.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru