Sieviete DVĪŅI – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 7, sekss 8)

Tevi ieintriģēs viņa nespēja nosēdēt mierā, un tas, ka viņš prot pārsteigt. Padariet krāsaināku savu seksuālo dzīvi, izspēlējot nerātnas fantāzijas.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 4, sekss 6)

Viņš Tev šķiet pārāk paredzams, tomēr par spīti Jūsu atšķirīgajiem raksturiem Jūs abi zināt, kas jādara, lai otrs izjustu kaisli.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 10, sekss 8)

Tu esi satikusi sev radniecīgu dvēseli. Jūsu jautrās sarunas un muļķošanās vienmēr ielīksmo Jūs abus gan gultā, gan ārpus tās.

Vīrietis VĒZIS (mīla 3, sekss 3)

Mīlēšanās ir jauka, taču viņš kļūst greizsirdīgs, piemēram, kad esi kopā ar draudzenēm, bet Tev ir vajadzīga brīvība!

Vīrietis LAUVA (mīla 9, sekss 8)

Jūs abi esat ļoti sabiedriski, un Jums ir ļoti daudz draugu, kuri zina, ka Jūs esat tik kaislīgs pāris, ka ne mirkli nespējat atrauties viens no otra.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 5, sekss 4)

Viņu piesaista tas, ka Tev nav aizspriedumu gultā. Viņš darīs visu, lai Tu kļūtu laimīga, pat skatīsies kopā ar Tevi salkanas mīlas drāmas.

Vīrietis SVARI (mīla 9, sekss 7)

Viņš ir ideāls sliktā zēna un romantiskā valdzinātāja apvienojums. Viņš spēj turēt Tev līdzi un izpildīt Tavas vēlmes guļamistabā.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 7, sekss 10)

Tev būs jāpieliek daudz pūļu, lai pierādītu, ka ir labi pavadīt kādu laiku arī šķirti, tomēr orgasmi, ko viņš Tev sniegs, būs tā vērti.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 8, sekss 8)

Neviens no Jums nesteidzas noenkuroties, tāpēc vari izbaudīt romantiskus randiņus un kaislīgu mīlēšanos!

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 6, sekss 2)

Viņa pūles apmierināt Tevi gultā nesasniedz cerēto, taču Tavs saprātīgais skatījums uz dzīvi palīdz viņam atbrīvoties.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 8, sekss 9)

Gan visu nakti sarunājoties par Jums abiem svarīgām lietām, gan pēkšņi mīlējoties jebkur un jebkurā laikā, Jūs abi pilnīgi noteikti esat uz viena viļņa!

Vīrietis ZIVIS (mīla 6, sekss 5)

Šis vīrietis ir sapņotājs un modinās Tavu erotisko iztēli, bet Tavs sabiedriskums iedrošinās viņu kļūt par nozīmīgāku Tavas dzīves sastāvdaļu.

 

Tava problēma ir tā, ka, lai gan Tava brīvā attieksme sarūpē Tev ļoti daudz randiņu, vīrieši tomēr var padomāt, ka Tu nevēlies neko nopietnu. Viņš ir Tavs īstais, ja ar prieku dos Tev tik ļoti nepieciešamo telpu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru