Sieviete JAUNAVA – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 5, sekss 6)

Viņš reti domā par nākotni, bet, tā kā Tu darbojies tieši pretēji, Tev viņa spontanitāte patīk, jo īpaši pārsteigumi gultā.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 9, sekss 10)

Vērša maigā pieeja modinās Tevī uzticību un viņa lēnā pavedināšana (ilgi skatieni un kaislīgi skūpsti pēc tam) būs ļoti glaimojoša.

Vīrietis DVĪNIS (mīla 5, sekss 8)

Jūs stundām ilgi būsiet iegrimuši sarunās. Viņš nav tik stabils, kā Tev gribētos, tomēr sarunas gultā padarīs seksu satriecošu.

Vīrietis VĒZIS (mīla 10, sekss 7)

Viņš atbilst Taviem ideālā vīrieša kritērijiem (gādīgs, pacietīgs, uzticams). Kopā Jūs jūtaties ļoti labi, tāpēc sekss būs rotaļīgs.

Vīrietis LAUVA (mīla 9, sekss 9)

Viņš darīs visu, lai nogāztu Tevi no kājām (un Tu viņam to ļausi). Tad viņš aizmirsīs par bravūru un kļūs par maigu un ļoti kaislīgu partneri.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 7, sekss 9)

Jutekliska ķermeņa masāža, stundām ilgs sekss, lai sasniegtu perfektu orgasmu – Jūs saprotaties, kad runa ir par vajadzībām gultā.

Vīrietis SVARI (mīla 4, sekss 5)

Viņš zina, kā radīt īsto atmosfēru, un tas palīdz Tev seksuāli atvērties.. Bet Tevi tracina, ka ir jāpiespiež vīrieti pieņemt lēmumu.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 9, sekss 8)

Ļaujies kaislībai. Ir tik viegli aizmirst par aizspriedumiem, kad esi kopā ar viņu. Bonuss – viņš Tevi mīl ne tikai trako nakšu dēļ.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 3, sekss 6)

Tu un brīvais Strēlnieks nerunājat vienā valodā. Tomēr viņa libido liek atmirdzēt Tavai nerātnībai, tāpēc pieturi viņu nelielam flirtam.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 9, sekss 8)

Kopā ar tik spējīgu vīrieti Tu būsi kā septītajās debesīs. Sākot no vēlmes visu iegūt līdz pat eksplozīvai kaislei, Jūs ideāli saderat kopā.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 6, sekss 7)

Esot kopā, Jūs spējat aizmirst par ierobežojumiem. Viņa riskantās idejas Tev šķiet ļoti pievilcīgas (piemēram, sekss publiskā vietā).

Vīrietis ZIVS (mīl 6, sekss 8)

Viņš atmodinās Tevī snaudošo slikto meiteni, un viņa pasīvā attieksme pret dzīvi pārsteidzošā kārtā nomierinās Tavu darbaholiķes dabu.

 

Tava problēma ir tā, ka Tu tik ļoti esi pieradusi visu kontrolēt, ka jebkurš Tavs konstruktīvais ieteikums izklausās kā pavēle. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš liks Tev atslēgties un aizmirst par visu uz pasaules.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru