Sieviete SKORPIONS – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 4, sekss 9)

Jūs abi gribat visu kontrolēt, bet, ja Tev izdotos atslābināties, viss varētu izdoties. Tas ir labi, jo seksuālā svelme sasniedz baltkvēli!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, sekss 7)

Viņš Tev ir pirmajā vietā un Tu rūpējies par viņu. Vēl kas? Kaislīgs sekss, kas beidzas ar mega orgasmu!

Vīrietis DVĪŅI (mīla 7, sekss 8)

Biežais, enerģiskais sekss ir satriecošs, un Tavs seksapīls, ar ko Tu tā apbur Dvīni, liks viņam daudz biežāk palikt mājās kopā ar Tevi.

Vīrietis VĒZIS (mīla 9, sekss 10)

Jūs abi esat nešķirami, gan gatavojot vakariņas, gan kopīgi ejot vannā. Arī gultā Jūsu dvēseliskā saskaņa ir vienreizēja!

Vīrietis LAUVA (mīla 4, sekss 7)

Viņam vajag, lai viņa ego visu laiku tiktu uzspodrināts, un tas Tevi tracina. Taču sekss Jums ir fantastisks!

Vīrietis JAUNAVA (mīla 10, sekss 9)

Zem viņa rāmās čaulas slēpjas vīrietis, kurš darīs visu, lai sniegtu Tev neaizmirstamu baudu gultā. Ak, laimīgā!

Vīrietis SVARI (mīla 3, sekss 7)

Ar aizrautību viņš piepildīs Tavas slēptākās fantāzijas, tomēr viņa mainīgā daba ar laiku sadursies ar Tavu vēlmi pēc dziļākām attiecībām.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 7, sekss 8)

Starp Jums abiem veidojas jūtu ķīmija un Jūs abi smagi strādāsiet, lai justos komfortabli un droši, tas Jūsu attiecībām ir ļoti būtiski.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 5, sekss 5)

Savāc šo vīrieti izklaidei un tad palaid grožus vaļīgāk. Viņš ir dzimis klejotājs, bet Tev ir nepieciešams partneris, kurš vienmēr ir tuvumā.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 7, sekss 8)

Viņš darīs visu, lai lai Tu justos droši, un Tev tas patiks. Un vienlīdz negausīgā erotiskā apetīte Jūsu attiecības padarīs tikai stiprākas!

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 3, sekss 4)

Viņš domā ar galvu, bet Tu ar sirdi, tomēr dalītā ziņkārība attiecībā uz dzīvi (un seksu) savā ziņā būs kā kopīgs pamats Jūsu attiecībām.

Vīrietis ZIVIS (mīla 8, sekss 9)

Tu iemīlēsies šajā rotaļīgajā vīrietī, kurš izpratīs Tavas garastāvokļa maiņas. Viņš ir arī gana drosmīgs, lai pajautātu, kā Tevi apmierināt gultā.

 

Tava problēma ir tā, ka Tu esi rezervēta (cilvēkiem ir jāizpelnās Tava uzticība), tāpēc vīrieši var padomāt, ka neesi draudzīga. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš pavadīs klusu vakaru kopā ar tevi, nevis ies kaut kur ārā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru