Sieviete STRĒLNIEKS – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 10, sekss 9)

Vienoti dziļā saskaņā Jūs abi esat ballīšu mīļotāji, kas reti paliek mājās, bet, ja tomēr Jūs nekur neejat, tad laimīgi dzīvojaties pa guļamistabu!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 5, sekss 7)

Kamēr Tu dzīvo tikai šim mirklim, viņš plāno nākotni, bet Jūs abi uzskatāt, ka ir ļoti svarīgi paredzēt pietiekami daudz laika satriecošam seksam.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 7, sekss 8)

Kopā ar šo ballīšu karali Tava dzīve kļūs daudz interesantāka – viņam patīk pārsteigt Tevi gultā, un viņš Tevi nekad neierobežos.

Vīrietis VĒZIS (mīla 2, sekss 3)

Viņš ir tik mīļš. Tev nepatīk sēdēt mājās, tomēr šis vīrietis ir kā radīts, lai kopā ar viņu iekārtotos gultā un noskatītos kādu labu filmu.

Vīrietis LAUVA (mīla 9, sekss 10)

Tu esi profesionāle, kad jāizliekas, ka esi grūti pieejama, un tas Lauvu padarīs traku. Viņš ar Tevi izmēģinās dažādus nerātnus trikus.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 4, sekss 4)

Viņš turas pie konkrēta plāna, bet Tu pēc dabas esi spontāna, tomēr gultā Tava brīvā attieksme palīdzēs viņam atslābināties.

Vīrietis SVARI (mīla 6, sekss 7)

Jums abiem patīk piedzīvojumi, un Jūs kopā pavadīsiet ļoti daudz laika, meklējot jaunas vietas, kur atpūsties, paēst un, protams, pamīlēties!

Vīrietis SKORPIONS (mīla 7, sekss 7)

Viņam ir grūti saprast, ka Tev ir nepieciešama sava telpa, bet ar laiku viņš to pieņems, turklāt debešķīgā seksa dēļ viņš Tevi satiks ļoti bieži.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 9, sekss 8)

Neviens Tevi nesaprot tik labi kā viņš, Jūs abi esat superneatkarīgi, bet tas viss kļūst nenozīmīgi, kad Jūs neprātīgi viens otrā iemīlēsieties!

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 7, sekss 8)

Tu atbalsti viņa sapņus, bet viņš Tevi aizvedīs uz eksotiskām vietām. Viņam patiks piedalīties Tavos seksuālajos piedzīvojumos!

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 8, sekss 9)

Viņa dzīvā iztēle un Tava lielā enerģija garantē fenomenālu saskaņu gultā – Jūs abus vieno doma, ka dzīve ir satraucoša ballīte!

Vīrietis ZIVIS (mīla 3, sekss 6)

Tu vēlies iziet sabiedrībā, kad viņš ir uz sabrukuma robežas, tomēr viņa erotiskā savdabība liks Tev dažas nedēļas palikt viņa tuvumā!

 

Tava problēma ir tajā, ka Tu par vissvarīgāko uzskati brīvību, kas vīriešiem liek domāt, ka Tu baidies no attiecībām. Viņš ir Tavs īstais, ja pieņems Tavas ļoti ciešās attiecības ar draudzenēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru