Sieviete SVARI – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 7, sekss 8)

Šis šķietami kautrīgais puisis Tev sūtīs seksīgus skatienus. Kad būsi ar viņu vienatnē, viņš zinās, kā ar Tevi apieties gultā.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, sekss 7)

Jums ar Vērsi labi saskan – kopā ar viņu Tu piedzīvosi vēl nebijuši ekstāzi, un viņš pratīs iekarot tavu sirdi ar mīļiem vārdiem un lēnām dejām.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 9, sekss 10)

Jūs meklējat piedzīvojumus un esat gatavi izmēģināt daudz ko ekstrēmu, tomēr seksuālā saikne sniegs Jums daudz lielāku piedzīvojumu.

Vīrietis VĒZIS (mīla 6, sekss 6)

Viņam patīk sēdēt mājās, Tev  – vakars ārpus mājas, tomēr viņam Tava bauda ir pirmajā vietā, tāpēc Jūs vienos miesiska saskaņa.

Vīrietis LAUVA (mīla 8, sekss 9)

Viņš apbērs Tevi ar mīlestības apliecinājumiem, un tas darīs brīnumus ar Tavu libido. Jūs darīsiet visu, lai tikai kopā pabūtu gultā.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 6, sekss 8)

Viņš turēs Tevi pie zemes, kamēr Tevī mītošais trakulīgums palīdzēs viņam atslābināties. Vieta, kur Tu neiebildīsi pret viņa spriedzi? Gulta!

Vīrietis SVARI (mīla 9, sekss 9)

Jūs abi saderat it visā, jo īpaši, kad ir runa par jauniem eksperimentiem, lai padarītu seksu interesantāku (mīlēšanās zem zvaigznēm).

Vīrietis SKORPIONS (mīla 5, sekss 8)

Viņš vēlas, lai Tu viņam dāvā nedalītu uzmanību, tāpēc izskaidro, ka Tev ir arī pašai sava dzīve (tā kā sekss būs hipnotisks, Tev nebūs iebildumu).

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 7, sekss 5)

Šis vīrietis māk apburt un jau pirmajā randiņā var mēģināt ievilkt Tevi gultā. Atturies, ja to nevēlies, jo viņš sapratīs, ka ir vērts gaidīt.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 8, sekss 7)

Tev patīk izrādīšanās un ambiciozais Mežāzis Tev to nodrošinās – biļetes pirmajā rindā uz koncertu vai rožu ziedlapiņām rotāta gulta.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 10, sekss 7)

Satriecoši – romantiski randiņi, lielisks sekss un vīrietis, kuram patīk neatkarīgas meitenes. Izklausās pārāk neticami? Bet tā ir realitāte!

Vīrietis ZIVIS (mīla 7, sekss 8)

Viņš nav tik ļoti sabiedrisks kā Tu, bet viņa atklātība iekaros Tavu uzticību, un viņa prasmes gultā liks Tev sajūsmā trīsēt.

 

Tava problēma ir tajā, ka Tava pārāk idealizētā vīzija par perfektām attiecībām vīriešiem var šķist pārāk nomācoša un nereāla. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš liks Tev mierīgi atvilkt elpu, kamēr pats visu saplānos.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru