Sieviete ŪDENSVĪRS – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 6, sekss 9)

Jūs abi darbojaties ar vērienu – grandiozi nākotnes plāni, lielas ambīcijas. Tas nodrošinās neticami labu seksu!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, sekss 7)

Viņu sajūsminās Tava bezkaunība (staigāšana apkārt kailai), bet viņš Tev palīdzēs atslābināties. Tu viņam atlīdzināsi, iemācot uzņemties risku.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 10, sekss 8)

Tu un šis enerģiskais vīrietis atmetīsiet visus likumus un kompleksus. Viņš būs sajūsmā par Tavu neordināro attieksmi pret dzīvi un seksu.

Vīrietis VĒZIS (mīla 4, sekss 5)

Seksa laikā viņš vienmēr cenšas trāpīt Tavos karstākajos punktos, taču dažreiz nošauj garām, tāpēc labāk būs, ja viņš pārāk necentīsies Tevi izprast.

Vīrietis LAUVA (mīla 8, sekss 8)

Sekss ar nikno Lauvu būs neprātīgi kaislīgs, bet ārpus guļamistabas Jūs abus saistīs vēsā attieksme, kas turēs Jūsu attiecības saprāta robežās.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 4, sekss 5)

Viņš ir ļoti organizēts, bet Tu visu laiku kaut ko pazaudē un pārbaudi divreiz, tomēr pāris naktis Jūs noteikti baudīsiet erotiskos piedzīvojumus.

Vīrietis SVARI (mīla 7, sekss 6)

Viņš ir gatavs uz visu un viņam patīk Tava pamudinošā flirtēšana. Jūsu abu mērķis ir gūt no dzīves maksimāli daudz prieka.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 4, sekss 9)

Nav noliedzams, ka sekss ar viņu būs ļoti apmierinošs, tomēr viņa attieksme pret dzīvi tādai domātājai kā Tu šķitīs pārāk dzīvnieciska.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 5, sekss 7)

Šis sapņotājs būs ideāla aizraušanās – viņš neapspiedīs Tavu brīvību un būs gatavs pārbaudīt daudz jaunu seksa pozu.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 6, sekss 6)

Piezemētais Mežāzis palīdzēs līdzsvarot tavu gaisīgo attieksmi, taču Tu veiksmīgi atmodināsi viņā snaudošo seksualitāti.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 9, sekss 10)

No seksa līdz pat randiņiem nedēļas nogales garumā – Jūsu attiecības ir jautrības un kopīgas izklaides veiksmīgs apvienojums.

Vīrietis ZIVIS (mīla 7, sekss 8)

Jums abiem ir idealizēti uzskati par mīlestību, un tieši tas Tevi piesaista pie kautrīgās Zivs. Kur viņš nav tik kluss?! Guļamistabā!

 

Tava problēma ir tā, ka Tava apbrīnojamā spēja runāt tiešu valodu dažkārt ir pārāk skarba, kas vīriešiem liek kļūt piesardzīgākiem. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš vēlēsies visu pamest, lai pēkšņi dotos kopīgā ceļojumā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru